Povezane vesti
Iran ucenjuje Trampa, traži 24 milijarde $ za mir: Danas odlučujući sastanak u Beloj kući
Večernje novosti pre 10 sati
IRAN traži 24 milijarde dolara za mir sa SAD, novac deo imovine koja je Teheranu zamrznuta u inostranstvu zbog američkih sankcija, Tramp okuplja saradnike u Beloj kući. Foto: Alex Brandon/AFP/Sasan/MEI/Sipa Press/ MARIUSZ PRUSACZYK/Alamy/Profimedia Iran… »
Iran dao Trampu ultimatum! "Uradite to odmah ili nema nikakvog sporazuma": Amerika ovo ne može da priušti?!
Blic pre 11 sati
Novac koji Iran zahteva uglavnom potiče iz prihoda od prodaje nafte i gasa Američki predsednik Donald Tramp i njegova administracija suočavaju se s kritikama zbog mogućnosti ustupaka Iranu Iran će da potpiše mirovni sporazum sa Sjedinjenim Američkim… »
Iran ucenjuje Trampa, traži 24 milijarde $ za mir! Glavni pregovarač Galibaf ne potpisuje ništa dok novac ne legne, danas…
Kurir pre 11 sati
Iran će potpisati mirovni sporazum sa SAD samo ako Teheranu bude omogućen pristup zamrznutoj imovini u vrednosti od 24 milijarde dolara. Britanski telegraf navodi da tako glasi ultimatum koji su tokom sastanaka sa katarskim zvaničnicima u Dohi postavili… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 1 satjoš 54 povezane
Ujedinjeni zborovi i studenti Univerziteta u Kragujevcu priskočili u pomoć građanima Čačka (VIDEO)
Glas Šumadije pre 2 satajoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 3 satajoš 22 povezane