Povezane vesti
"Kad bude pobegao od nje ide mu nameštanje polcije, zatvora i onog ludog Takija": Filip Car progovorio o Asminu, pa opleo…
Blic pre 23 sata
Filip Car je izjavio da mu nije jasno zašto su njihovi sukobi fokusirani na njega i da je on samo 'imaginarni učesnik'. Car je poručio da mu nije žao Asmina zbog uvreda na njegov račun i smatra da Asmin ne zna šta ga čeka sa Majom. Tokom prethodne noći… »
"Kad ga bude krenula sakatiti, biće krvoprolića" Filip Car iskreno o odnosu Maje i Asmina: Žao mi je njegove porodice, ona je…
Kurir pre 22 sata
Filip Car iako nije deo Elite 9 sve češći je uzrok svađa Asmina Durdžića i Maje Marinković. Marinkovićeva je nedavno proslavila 30. rođendan, a na adresu Bele kuće pored mnogobrojih poklona stigle su i igračkice lemura koje su dodatno podgrejale sumnje… »
Hitno se oglasio Filip Car zbog Maje i Asmina: "Žao mi je njegove porodice, ona je psihijatrijski slučaj"
Telegraf pre 23 sata
Oglasio se Filip Car, nakon nove svađe između Maje Marinković i Asmina Durdžića, tokom prethodne noći, a povod je bio baš on. Filip Car je istakao da ne razume zbog čega se Maja i Asmin svađaju zbog njega. - Ja stvarno ne razumem zašto se oni toliko… »
Vesti dana »
Danas pretežno sunčano i toplo: Na istoku Srbije mogući olujni udari vetra
Insajder pre 1 satjoš 18 povezanih
Iran odgovorio na noćne udare Pentagona i zapretio još brutalnijom odmazdom
Politika pre 30 minutajoš 15 povezanih
Vučić u Šangaju razgovarao sa visokim zvaničnikom Komunističke partije Kine
Insajder pre 59 minutajoš 9 povezanih
Kvar na sistemu "Rzav" još nije otklonjen, Čačak nema ni tehničku vodu
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih
On stoji na Novakovom putu: Ovo je reakcija Đokovića kada je saznao ko mu je naredni rival
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih