Povezane vesti
Jovan Milošević sa 12 godina zamrzeo crno-bele: "Nisam hteo da čujem za Partizan"
Mondo pre 20 sati
Jovan Milošević je za godinu dana u Partizanu oživeo karijeru i došao čak i do reprezentacije. A sve to nakon što je rekao - nikad više Partizan. U intervjuu za " Mocart sport" otkrio je da ga je zapravo majka ubedila da se vrati na "JNA". "Sve što sam… »
"Mrzeo sam Partizan"! Šokantna ispovest Jovana Miloševića
Večernje novosti pre 20 sati
PARTIZAN je bio jesenji šampion Srbije, a onda na proleće totalni kolaps u Humskoj, da je ne samo Crvena zvezda već i Vojvodina prestigla crno-bele. Foto: M.Vukadinović Jedan on ključnih razloga zbog čega je tako je Jovan Milošević. Napadač je rešetao… »
"Nisam hteo ni da čujem za Partizan - osećao sam mržnju." Šok priznanje Jovana Miloševića: Majka ga naterala da se vrati!
Kurir pre 22 sata
Bivši napadač Partizana, Jovan Milošević, šokirao je navijače crno-belih jednim emotivnim priznanjem. U opširnom razgovoru za " Mozzart sport" mladi fudbaler otkrio je da u jednom trenutku nije želeo ni da čuje za Partizan, iako danas period proveden u… »
Vesti dana »
Sunčano, sa pojavom lokalnih pljuskova, dnevne temperature do 29 stepeni
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih
„Investicije ne poznaju naciju, samo interes“: Kinezi prave robote kod nas, ali niko nam neće pokloniti tehnologiju zato što nas voli
Danas pre 57 minutajoš 1 povezana
Na današnji dan: Milošević prihvatio uslove za prekid bombardovanja, Kusturica nagrađen u Kanu za "Podzemlje"
Radio 021 pre 22 minutajoš 4 povezane