Povezane vesti
Jezive scene na Rolan Garosu: Teniserku u bolovima izneli sa terena (video)
Večernje novosti pre 7 sati
Američka teniserka Hejli Baptist, doživela je tešku povredu kolena na Rolan Garosu, zbog čega je morala da napusti teren na nosilima. FOTO: Tanjug/AP Photo/Aurelien Morissard Baptist je igrala protiv Vang Ksiju, a jeziv momenat se desio u prvom setu… »
Mučne scene na RG: Teniserku u suzama izneli sa meča, otac utrčao na teren kad je video šta se dešava
Telegraf pre 9 sati
Američka teniserka Hejli Baptist, koja je ove sezone igrala tenis života, doživela je tešku povredu kolena na Rolan Garosu, zbog koje je u suzama i na nosilima morala da napusti teren usred meča protiv Kineskinje Vang Ksiju. Povreda se desila u prvom… »
Šampionka preživela dramu na ulicama Pariza! Automobil uništen par sati pred meč: Bila sam srećna što sam stigla u jednom…
Kurir pre 18 sati
Koko Gof preživela je pravu dramu na ulicama Pariza samo nekoliko sati pre izlaska na teren na Rolan Garos! Aktuelna šampionka turnira otkrila je da je doživela saobraćajnu nezgodu zbog koje je morala hitno da menja planove pred prvi meč. Amerikanka je… »
Drama u Parizu! Šampionka Rolan Garosa doživela saobraćajnu nesreću
Večernje novosti pre 19 sati
Šampionka prošlogodišnjeg Rolan Garosa, Koko Gof, stigla je u Pariz sa ciljem da odbrani titulu, ali je već na samom startu turnira doživela neprijatnost van terena. FOTO: Tanjug/AP/Manu Fernandez Dolazeći na meč, oficijalno vozilo turnira se sudarilo sa… »
"Kakav tenis, samo da sam ostala u komadu": Aktuelna šampionka Rolan Garosa doživela saobraćajnu nesreću
Mondo pre 20 sati
Šampionka Rolan Garosa iz prošle sezone Koko Gof došla je u Pariz da brani titulu, a na ulicama francuske prestonice doživela je saobraćajnu nesreću. Sjajna Amerikanka je na početku takmičenja u prvom kolu rutinski savladala sunarodnjakinju Tejlor… »
"Ne želim da svaki moj trenutak bude prikazan celom svetu." Koko Gof govorila o temi koja potresa teniski svet: Neki ljudi su…
Kurir pre 21 sat
Braneća šampionka Kori “Koko” Gof visoko je poletela na samom startu turnira, ubedljivo pobedivši dragu joj prijateljicu i dubl-specijalistkinju Tejlor Tauzend rezultatom 6:4 6:0 na Centralnom stadionu “Filip Šatrije” u sred još jednog paklenog dana u… »
Vesti dana »
Bela kuća negira navode o sadržaju dogovora SAD i Irana; Rubio: Izvestan napredak u mirovnim pregovorima
RTS pre 39 minutajoš 1 povezana
Na današnji dan, 28. maj: Rođen Milutin Milanković, SSSR je lansirao kosmički brod u pravcu Marsa...
N1 Info pre 18 minutajoš 2 povezane
Ministri EU sutra o strategiji prema Moskvi, Kijev poziva da se uključe u pregovore
Danas pre 9 satijoš 2 povezane