Povezane vesti

Osuđen čovek koji je mučio sina Snežane Đurišić Priznao krivicu, sud doneo odluku: Evo koja kazna mu sledi

Osuđen čovek koji je mučio sina Snežane Đurišić Priznao krivicu, sud doneo odluku: Evo koja kazna mu sledi

Blic pre 22 dana
Privrednik Z.I. priznao je krivicu i osuđen je na godinu dana kućnog zatvora, a protiv drugih učesnika se vodi odvojeni postupak. Sud mu je zabranio kontakt i približavanje Marku na manje od 300 metara tokom tri godine. Marko Gvozdenović, sin Snežane… »
"Čoveku sam odneo da jede, a oni su me napali": Sin Snežane Đurišić o presudi čoveka koji ga je maltretirao

"Čoveku sam odneo da jede, a oni su me napali": Sin Snežane Đurišić o presudi čoveka koji ga je maltretirao

Mondo pre 21 dana
Marko Gvozdenović, sin pevačice Snežane Đurišić doživeo je početkom jezivo mučenje na Vračaru, nakon kog i dan-danas ima traume. Privrednik iz Beograda, Z.I. priznao je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu da je 15. feburara u svom stanu u centru Beograda… »
(Video) "Imam traume i noćne more" Sin Snežane Đurišić o presudi čoveku koji ga je maltretirao - Otišao mu na vrata, pa ostao…

(Video) "Imam traume i noćne more" Sin Snežane Đurišić o presudi čoveku koji ga je maltretirao - Otišao mu na vrata, pa ostao…

Blic pre 21 dana
Zbog traume i pritiska, promenio je mesto stanovanja na zahtev majke Snežane Đurišić. Marko tvrdi da nije bio informisan o presudi i ističe da mu je najvažnija podrška dece i majke. Marko Gvozdenović, sin pevačice Snežane Đurišić doživeo je početkom… »
"Imam traume i noćne more" Velika ispovest sina Snežane Đurišić o čoveku koji ga je brutalno zlostavljao: Imali smo kontakt…

"Imam traume i noćne more" Velika ispovest sina Snežane Đurišić o čoveku koji ga je brutalno zlostavljao: Imali smo kontakt…

Kurir pre 21 dana
Marko Gvozdenović, sin poznate pevačice Snežane Đurišić, prošao je kroz veliko mučenje koje mu se dogodilo na Vračaru. On priznaje da i dan-danas nakon toga ima traume. Privrednik iz Beograda, Z.I, koji je akter događaja, priznao je u Prvom osnovnom sudu… »
"Imam noćne more", sin Snežane Đurišić o presudi biznismenu koji ga je jezivo mučio: "Ostale su traume!"

"Imam noćne more", sin Snežane Đurišić o presudi biznismenu koji ga je jezivo mučio: "Ostale su traume!"

Telegraf pre 21 dana
Sin pevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, otvoreno je govorio o traumama koje je preživeo nakon jezivog napada koji se dogodio početkom godine na Vračaru. Kako je priznao, posledice svega što je doživeo i dalje oseća, a najteže mu padaju noći i… »
Osuđen muškarac koji je mučio sina Snežane Đurišić: Tukao ga i terao da liže krv, a evo koja kazna mu sledi

Osuđen muškarac koji je mučio sina Snežane Đurišić: Tukao ga i terao da liže krv, a evo koja kazna mu sledi

Mondo pre 22 dana
Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, ove godine doživeo je jezivo mučenje na Vračaru. Privrednik iz Beograda, Z.I. priznao je juče u Prvom osnovnom sudu u Beogradu da je 15. feburara u svom stanu u centru Beograda, sa L.S. i maloleletnicom satima… »
Privrednik mučio sina Snežane Đurišić uz njene pesme: Naterao ga da poliže sopstvenu krv sa poda, Marko preživeo horor, a ovo…

Privrednik mučio sina Snežane Đurišić uz njene pesme: Naterao ga da poliže sopstvenu krv sa poda, Marko preživeo horor, a ovo…

Kurir pre 22 dana
Zoran Ivanović (53), privrednik iz Beograda, priznao je juče u Prvom osnovnom sudu u Beogradu da je 15. feburara u svom stanu u centru Beograda, na Vračarau, sa Lazarom Stevićem i maloleletnicom satima mučio i zlostavljao Marka Gvozdenovića, sina… »
Priznao horor i osuđen: Biznismen terao sina pevačice da pije urin i liže krv, žrtva gola pobegla na ulicu!

Priznao horor i osuđen: Biznismen terao sina pevačice da pije urin i liže krv, žrtva gola pobegla na ulicu!

Telegraf pre 22 dana
Beogradski privrednik Zoran Ivanović (53) priznao je juče u Prvom osnovnom sudu u Beogradu da je 15. februara ove godine, u svom stanu na Vračaru, satima brutalno mučio, maltretirao i ponižavao Marka Gvozdenovića, sina poznate folk pevačice Snežane… »

Vesti dana »