Повезане вести

Бенд "Визељ" објавио последњи сингл за ову сезону: "Дајемо људима нешто уз шта могу уживати цело лето" (видео)

Бенд "Визељ" објавио последњи сингл за ову сезону: "Дајемо људима нешто уз шта могу уживати цело лето" (видео)

Блиц 27.05.2026
Бенд Визељ је објавио нови видео сингл „Нећу бити сам“ и тиме започео фестивалску сезону. Ово је последњи сингл бенда ове сезоне. Бенд Визељ објавио је нови видео сингл „Нећу бити сам“ којим започиње фестивалску сезону. Песма… »
Последњи сингл бенда Визељ за ову сезону: Нећу бити сам

Последњи сингл бенда Визељ за ову сезону: Нећу бити сам

Данас 27.05.2026
Бенд Визељ објавио је нови видео сингл „Нећу бити сам“ којим започиње фестивалску сезону. Песма наставља препознатљиву емотивну и жанровски неукротиву линију бенда, али овог пута се осврће на нове почетке после турбулентне… »
Визељ објавили нови сингл „Нећу бити сам“ уз најаву летњих наступа

Визељ објавили нови сингл „Нећу бити сам“ уз најаву летњих наступа

Балкан Роцк 27.05.2026
Бенд Визељ објавио је нови видео сингл под називом „Нећу бити сам“ којим започиње фестивалску сезону. Песма наставља препознатљиву емотивну и жанровски неукротиву линију бенда, осврћући се на нове почетке након турбулентне… »
Визељ представио емотивни сингл „Нећу бити сам“: Нови почетак и најава фестивалског лета широм региона

Визељ представио емотивни сингл „Нећу бити сам“: Нови почетак и најава фестивалског лета широм региона

Телеграф 27.05.2026
Бенд Визељ објавио је нови видео сингл „Нећу бити сам“ којим започиње фестивалску сезону. Песма наставља препознатљиву емотивну и жанровски неукротиву линију бенда, али овог пута се осврће на нове почетке после турбулентне… »

Вести дана »