Povezane vesti

"Oba puta sam ja tražio razvod": Žika Jakšić drugi put oženio 24 godine mlađu, pa otkrio sve o krahu braka

"Oba puta sam ja tražio razvod": Žika Jakšić drugi put oženio 24 godine mlađu, pa otkrio sve o krahu braka

Mondo pre 24 sata
Saša Žika Jakšić, voditelj popularnog takmičenja "Nikad nije kasno", do sada je dva puta bio u braku. Iz prvog braka ima sina Andriju. U drugom braku sa bivšom voditeljkom i pevačicom Dajanom Paunović ima sina Dušana. Dajana je 24 godine mlađa od Žike, a… »
"Oba puta sam ja želeo razvod" Žika Jakšić otkrio detalje rastanka od Dajane Paunović: "Nisam se dobro osećao u braku"

"Oba puta sam ja želeo razvod" Žika Jakšić otkrio detalje rastanka od Dajane Paunović: "Nisam se dobro osećao u braku"

Blic pre 24 sata
On tvrdi da je oba puta on sam odlučio da se razvede i da su svi odnosi ostali civilizovani. Njegova bivša supruga Dajana Paunović izjavila je da nije izgubila veru u brak i ljubav. Voditelj emisije "Nikad nije kasno" Saša Žika Jakšić do sada je bio dva… »
"Oba puta sam ja želeo razvod" Žika Jakšić otkrio detalje razvoda sa Dajanom Paunović: "Nisam se osećao dobro..." Evo u kakvim…

"Oba puta sam ja želeo razvod" Žika Jakšić otkrio detalje razvoda sa Dajanom Paunović: "Nisam se osećao dobro..." Evo u kakvim…

Kurir pre 24 sata
Saša Žika Jakšić, voditelj popularnog takmičenja " Nikad nije kasno", do sada je dva puta bio u braku. Iz prvog braka ima sina Andriju. U drugom braku sa bivšom voditeljkom i pevačicom Dajanom Paunović ima sina Dušana. Dajana je 24 godine mlađa od Žike… »

Vesti dana »