Povezane vesti
Bajden želi da blokira objavljivanje njegovih privatnih snimaka! Tužio ministarstvo, pokušava da zaustavi Trampovu…
Kurir pre 4 sati
Bivši predsednik SAD Džo Bajden podneo je tužbu protiv Ministarstva pravde kako bi sprečio administraciju Donalda Trampa da javnosti i Kongresu dostavi audio snimke i transkripte njegovih privatnih razgovora sa piscem koji mu je pomagao u pisanju… »
Bajden tuži američku vladu: Razlog potpuno neverovatan
Večernje novosti pre 3 sata
BIVŠI američki predsednik Džo Bajden tuži Ministarstvo pravde SAD u nastojanju da spreči objavljivanje intervjua koje je dao svom pisacu, a koji su kasnije postali deo istrage specijalnog savetnika o zloupotrebi poverljivih dokumenata. Foto… »
Bajden tuži Ministarstvo pravde kako bi sprečio objavu audio zapisa sa biografima
NIN pre 6 sati
Bivši američki predsednik Džozef Bajden podneo je tužbu protiv Ministarstva pravosuđa tražeći da se blokira objavljivanje dosjea vezanih za intervjue koje je vodio s biografom, a koji su kasnije postali centralni deo istrage specijalnog savetnika o… »
Bajden tužio Ministarstvo pravde SAD
Politika pre 11 sati
Bajden od suda traži zabranu objavljivanja privatnih razgovora. VAŠINGTON – Bivši predsednik SAD Džo Bajden podneo je tužbu protiv američkog Ministarstva pravde, tražeći od suda da spreči objavljivanje audio-snimaka i transkripata njegovih razgovora sa… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 1 satjoš 52 povezane
Ujedinjeni zborovi i studenti Univerziteta u Kragujevcu priskočili u pomoć građanima Čačka (VIDEO)
Glas Šumadije pre 2 satajoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Radio sto plus pre 2 satajoš 22 povezane
Tramp: Niko neće kontrolisati Ormuski moreuz, sankcije Iranu ostaju
Kurir pre 8 minutajoš 21 povezana