Povezane vesti
Studentkinja iz Niša: Ušla sam 23. maja u Ćacilend da snimam, Vukašin Đoković iz SNS me zaustavio i pretio "crnim šatorom"…
N1 Info pre 22 sata
Niška studentkinja Milica Nenadović kaže da se 23. maja "provukla" u Pionirski park, tvrdi da je tamo snimila ljude koji joj liče na batinaše koji su se ranije pojavljivali ne protestima, ali da ju je na izlazu zaustavio SNS aktivista Vukašin Đoković… »
Studentkinja koja je uspela da uđe u Ćacilend: Snimila sam više od 200 batinaša, Vukašin Đoković iz SNS mi je pretio i oteo…
Nova pre 21 sat
Studentkinja iz Niša Milica Nenadović kaže da se 23. maja "provukla" u Pionirski park, tvrdi da je tamo snimila ljude koji joj liče na batinaše i koji su se ranije pojavljivali na protestima, ali da ju je na izlazu zaustavio SNS aktivista Vukašin… »
Vesti dana »
(Foto) ovo je cev gde je došlo do havarije! Više od 100.000 ljudi nema vode u Zapadnoj Srbiji, Vojska na terenu
Blic pre 10 minutajoš 27 povezanih
Ovo zanima sve u Srbiji: Đoković odgovorio na pitanje da li će sarađivati sa Troickim i posle Rolan Garosa
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
Danas sunčano i toplo u Sremskoj Mitrovici: Temperatura do 28 stepeni
Ozon pre 3 satajoš 20 povezanih
Američka vojska izvela nove napade na Iran, uzvraćeno napadom na bazu SAD u Kuvajtu
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih