Povezane vesti

"Našli su mi narkotike u krvi" Prva skandalozna izjava starlete Tamare Bojanić nakon hapšenja, iznela šok detalje: Policija mi…

"Našli su mi narkotike u krvi" Prva skandalozna izjava starlete Tamare Bojanić nakon hapšenja, iznela šok detalje: Policija mi…

Kurir pre 1 dan
Nakon što je noćas uhapšena noćas u Beogradu na vodi, zbog vožnje pod dejstvom narkotika, starleta Tamara Bojanić se oglasila. Potvdrivši da je bila privedena, otkrila je da joj je policija često bila za petama, te da su joj dolazili i u stan. - Ne znam… »
"Našli su mi narkotike u krvi": Prvo oglašavanje Tamare Bojanić posle hapšenja, ponovo šokirala javnost

"Našli su mi narkotike u krvi": Prvo oglašavanje Tamare Bojanić posle hapšenja, ponovo šokirala javnost

Mondo pre 1 dan
Nakon što je noćas uhapšena noćas u Beogradu na vodi, zbog vožnje pod dejstvom narkotika, starleta Tamara Bojanić se sada oglasila. Tamara je potvrdila da je bila privedena, ali i da joj je policija "često bila za petama", te da su joj dolazili i u stan… »
"Našli su mi narkotike, policija mi dolazi na stan": Oglasila se Tamara Bojanić nakon privođenja

"Našli su mi narkotike, policija mi dolazi na stan": Oglasila se Tamara Bojanić nakon privođenja

Telegraf pre 1 dan
Starleta Tamara Bojanić oglasila se za Telegraf nakon što je uhapšena noćas u Beogradu na vodi. Ona je potvrdila da je bila privedena, pa otkrila da joj je policija često bila za peta, te da su je posećivali i u stanu. - Ne znam šta je policija zadnjih… »

Vesti dana »