Povezane vesti
Optuženi Jevtić na suđenju "vračarcima": Ovo je baš nerealna priča
N1 Info pre 6 sati
Izvođenjem "skaj" poruka, koje su jedan od ključnih dokaza Tužilaštva za organizovani kriminal u ovom postupku, nastavljeno je suđenje kriminalnoj grupi "vračarci", optuženoj za tri teška ubistva i šest pokušaja ubistava. Optuženi Petar Jevtić, kom se do… »
"Ovo je baš nerealna priča": Vračarac koji je izručen iz Grčke prvi put izneo odbranu, ne prepoznaje sebe na fotografijama
Nova pre 6 sati
Izvođenjem "skaj" poruka, koje su jedan od ključnih dokaza Tužilaštva za organizovani kriminal u ovom postupku, nastavljeno je suđenje kriminalnoj grupi "vračarci", optuženoj za tri teška ubistva i šest pokušaja ubistava. Optuženi Petar Jevtić, kom se do… »
Vračarac prvi put pred sudom Jevtić o pokušaju ubistva advokata: "Ne znam za tu mrežu, nisam tehnološki pismen"
Blic pre 8 sati
Jevtić tvrdi da nije tehnološki pismen, da ne koristi aplikaciju 'Skaj', te da ne poznaje ni optužene ni žrtvu Sud je prikazao snimke sa nadzornih kamera i dokumentaciju sa "Skaj" aplikacije, ali Jevtić tvrdi da lica na snimcima i fotografijama samo liče… »
"Pukao mi je film, prišao sam i istresao 6 metaka! Iševio sam ga": Vračarac prvi put o optužbama za pokušaj ubistva
Mondo pre 8 sati
Petar Jevtić, kog tužilaštvo tereti da je pripadnik takozvanog vračarskog klana na čijem su čelu bili Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara i odbegli Radoje Zvicer, danas je pred Specijalnim sudom u Beogradu izjavio da nije razumeo optužnicu i da negira… »
"Istresao sam 6 metaka u advokata i otišao da kupim hleb" Vračarac koji je uhapšen u Atini prvi put govorio o optužbama za…
Kurir pre 9 sati
Petar Jevtić, kog tužilaštvo tereti da je pripadnik takozvanog vračarskog klana na čijem su čelu bili Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara i odbegli Radoje Zvicer, danas je pre Specijalnim sudom u Beogradu izjavio da nije razumeo optužnicu i da negira… »
"Sudi se da sam upucao advokata, a pokazujete mi čoveka s hlebom": Vračarac izneo odbranu, evo šta je ispričao
Telegraf pre 8 sati
Sudija rekla da je Jevtić na snimku. Suđenje takozvanoj vračarskoj grupi nastavljeno je danas u Specijalnom sudunu Beogradu izvođenjem dokaza sa "Skaja" u vezi sa pokušajem ubistva Andrije Zarića, a takođe je okrivljeni Petar Jevtić, koji je nedavno prvi… »
Jevtić negirao da je pucao na Stefanovića, nastavljeno suđenje "Vračarcima"
RTV pre 10 sati
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je Petar Jevtić negirao da je 1. februara 2021. godine iz pištolja ranio advokata Arsenija Stefanovića. Jevtiću se optužnicom na teret stavlja da je kao deo tzv. vračarske grupe ranio Stefanovića. Njemu se… »
Vesti dana »
Tramp kaže da Iran pregovara poslednjim snagama i da izbori neće uticati na njegovu strategiju
Radio sto plus pre 8 minutajoš 34 povezane
Hitno saopštenje Vojvodine o prekinutom finalu: "Samo još ovo se nije desilo u srpskom rukometu!"
Mondo pre 27 minutajoš 37 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 6 satijoš 24 povezane