Povezane vesti

"Bio sam na metar od njega kad ga je ujeo gost" Muzičar progovorio o incidentu sa Đanijem na veselju, evo šta se dešavalo pre…

"Bio sam na metar od njega kad ga je ujeo gost" Muzičar progovorio o incidentu sa Đanijem na veselju, evo šta se dešavalo pre…

Kurir pre 13 sati
Folkera Radišu Trajkovića Đanija nedavno je na svadbi ujeo jedan gost za stomak, te je hitno prebačen u Urgentni centar, a sada je o tome progovorio muzičar Borko Radivojević. Borko, koji je svirao na veselju gde se dogodio incident otkrio je kako je sve… »
"Bio sam na metar od njega kada ga je gost ujeo za stomak": Borko Radivojević otkrio detalje incidenta na svadbi

"Bio sam na metar od njega kada ga je gost ujeo za stomak": Borko Radivojević otkrio detalje incidenta na svadbi

Mondo pre 14 sati
Poznati harmonikaš Borko Radivojević gostovao je u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom otkrio bizarne detalje sa privatnih veselja. Borko je potvrdio priču koja je šokirala javnost – da je jedan gost bukvalno ujeo Radišu Trajkovića Đanija. Borko je sada… »
"Bio sam na metar od njega kad su ga ujeli": Borko o Đanijevom incidentu na svadbi: "Konflikta..."

"Bio sam na metar od njega kad su ga ujeli": Borko o Đanijevom incidentu na svadbi: "Konflikta..."

Telegraf pre 15 sati
Radišu Trajkovića Đanija nedavno je na svadbi ujedo jedan gost za stomak, zbog čega je on hitno prebačen u Urgentni centar. Njegov kolega, muzičar Borko Radivojević je svirao na tom slavlju, a sada je otkrio detalje. Tokom gostovanja u Amidži šou, Borko… »
Borko Radivojević o incidentu sa Đanijem na svadbi: "Bio sam na metar od njega kada ga je gost ujeo za stomak"

Borko Radivojević o incidentu sa Đanijem na svadbi: "Bio sam na metar od njega kada ga je gost ujeo za stomak"

Blic pre 15 sati
Spomenuo je incident na svadbi gde je Đani bio ujedan za stomak, potvrdivši da nije bilo konflikta. Nikada nije bio svedok krađe bakšiša i ne veruje u takve priče dok ih ne vidi. Borko Radivojević je otvoreno govorio o tome da je Đanija ujeo gost.Tokom… »

Vesti dana »