Povezane vesti

"Mlađa je 10 godina" Novi detalji veze Duška Tošića i Nore! Zajedno već pet meseci, evo kako su se upoznali

"Mlađa je 10 godina" Novi detalji veze Duška Tošića i Nore! Zajedno već pet meseci, evo kako su se upoznali

Telegraf pre 11 sati
Nekadašnji fudbaler Duško Tošić ponovo je u centru pažnje javnosti, ovoga puta zbog svog ljubavnog života. Kako su domaći mediji preneli, Tošić je u emotivnoj vezi sa ženom po imenu Nora, koja do sada nije poznata javnosti, razvedena je i majka dvoje… »
Karleuša dobila pitanje o Duškovoj novoj devojci: Usledilo zakucavanje, evo šta joj je poručila

Karleuša dobila pitanje o Duškovoj novoj devojci: Usledilo zakucavanje, evo šta joj je poručila

Mondo pre 15 sati
Jelena Karleuša se oglasila povodom navoda da njen bivši suprug Duško Tošić navodno ima novu devojku, ističući da ne veruje u priče koje poslednjih dana kruže medijima. Tema njihovog odnosa već godinama privlači veliku pažnju javnosti, posebno nakon što… »
Isplivali novi detalji o devojci Duška Tošića: Evo kako se fudbaler upoznao sa zanosnom plavušom

Isplivali novi detalji o devojci Duška Tošića: Evo kako se fudbaler upoznao sa zanosnom plavušom

Nova pre 17 sati
Duško Tošić je ponovo u centru pažnje, ali ovoga puta razlog nisu sportski ni poslovni poduhvati, već ljubavni život. U javnosti je odjeknula vest da je nekadašnji fudbaler u ljubavnoj vezi, što je on i potvrdio. Otkriven je i identitet njegove nove… »
"Mislim da je ovo izmišljotina" Karleuša prokomentarisala Tošića i njegovu novu devojku: Ne čujem se s njim, ja spavam sa...…

"Mislim da je ovo izmišljotina" Karleuša prokomentarisala Tošića i njegovu novu devojku: Ne čujem se s njim, ja spavam sa...…

Kurir pre 17 sati
Duško Tošić je ponovo u centru pažnje, ali ovoga puta razlog nisu sportski ni poslovni poduhvati, već ljubavni život. U javnosti je odjeknula vest da je nekadašnji fudbaler u ljubavnoj vezi, što je on i potvrdio. Otkriven je i identitet njegove nove… »
"Mislim da je ovo izmišljotina": Karleušu pitali za Duška i njegovu novu devojku: "Ne čujem se s njim"

"Mislim da je ovo izmišljotina": Karleušu pitali za Duška i njegovu novu devojku: "Ne čujem se s njim"

Telegraf pre 17 sati
Nakon vesti da je Duško Tošić uplovio u vezu sa izvesnom Norom, Jelena Karleuša se danas pojavila na snimanju Pinkovih zvezda. Kako je to goruća tema, Jelenu su odmah upitali za to, a ona je bila izričita: - Nemam komentar, nemam. Ne, generalno za Duška… »
Novi detalji veze Duška Tošića i Nore! U ljubavi su pet meseci, ovako se desio sudbonosni susret: Nerazdvojni su...

Novi detalji veze Duška Tošića i Nore! U ljubavi su pet meseci, ovako se desio sudbonosni susret: Nerazdvojni su...

Kurir pre 21 sat

Vesti dana »