Povezane vesti
Rastu tenzije: Spejseks traži od Pentagona veću naknadu
B92 27.05.2026
Kompanija Spejseks Ilona Maska zatražila je od Pentagona značajno povećanje naknade za korišćenje satelitske mreže Starlink u američkim vojnim operacijama protiv Irana, objavio je danas Rojters. Prema navodima agencije, koja se poziva na izvore upoznate… »
Mask traži više para od Pentagona
B92 27.05.2026
Kompanija SpaceX zatražila je od Pentagona značajno povećanje naknade za korišćenje satelitske mreže Starlink u američkim vojnim operacijama protiv Irana, objavio je Rojters. Prema navodima agencije, koja se poziva na izvore upoznate sa pregovorima i… »
Vesti dana »
„Oni priznali nezavisno Kosovo, ja dođem tamo i svi besni” Vučić: Tužan sam jer Crna Gora nastavlja sa praksom zabrane ulaska državljanima Srbije
Dnevnik pre 3 minutajoš 31 povezana
Patrijarh Porfirije u Bratuncu: Ne smemo zaboraviti žrtve, ni izgubiti veru i ljubav; Počeo parastos
Sputnik pre 8 minutajoš 23 povezane
Uhapšen mladić iz Bogatića zbog zastrašivanja vlasnika poslovnih objekata u Beogradu
NIN pre 1 satjoš 21 povezana
Sjedinjene Američke Države danas obeležavaju 250 godina od proglašenja nezavisnosti
Danas pre 1 satjoš 22 povezane
Selektor Argentine Lionel Skaloni: "Na Mundijalu nema lakih utakmica"; selektor Zelenortskih ostrva Bubista: "Ponosan sam na svoj tim"
Dnevnik pre 2 satajoš 64 povezane