Povezane vesti

Nestorović: Nisam za koaliciju sa Vulinom, ali podržavam referendum o EU

Nestorović: Nisam za koaliciju sa Vulinom, ali podržavam referendum o EU

Sputnik pre 11 sati
Pokret Mi snaga naroda Branimira Nestorovića demantovao je da će biti u koaliciji sa Pokretom socijalista Aleksandra Vulina. Na tribini Vulinove stranke su učestvoali jer je, kako su naveli, bila protiv članstva Srbije u Evropskoj uniji. "Pokret Mi… »
Stranka Branimira Nestorovića odgovorila na tvrdnje da će u koaliciju sa Vulinom

Stranka Branimira Nestorovića odgovorila na tvrdnje da će u koaliciju sa Vulinom

Insajder pre 12 sati
Pokret Mi snaga naroda saopštio je danas da učešće lidera te stranke Branimira Nestorovića na tribini Pokreta socijalista "Put Srbije u EU" ne nagoveštava koaliciju, već istovetan stav prema Evropskoj uniji. Branimir Nestorović, foto: Srđan Ilić Mi snaga… »
Nestorovićev pokret demantovao: Nećemo u koaliciju sa Vulinom

Nestorovićev pokret demantovao: Nećemo u koaliciju sa Vulinom

Radio 021 pre 13 sati
Pokret Mi snaga naroda Branimira Nestorovića demantovao je danas da će biti u koaliciji sa Pokretom socijalista Aleksandra Vulina. Dodali su da su učestvovali na tribini Vulinove stranke jer je bila protiv članstva Srbije u Evropskoj uniji (EU). "Pokret… »
Mi Snaga naroda o saradnji sa Vulinom: Od početka smo najavljivali da ćemo biti konstruktivna opozicija

Mi Snaga naroda o saradnji sa Vulinom: Od početka smo najavljivali da ćemo biti konstruktivna opozicija

Pravda pre 12 sati
Pokret Mi Snaga naroda demantovao je spekulacije da će ta stranka ući u koaliciju sa Pokretom Socijalista Aleksandra Vulina. “Pokret Mi snaga naroda od početka je najavio da će biti konstruktivna opozicija i da će podržati svaki predlog bilo vlasti, bilo… »

Vesti dana »