Povezane vesti

"Jakova sam istetovirao na zadnjici, ali se ne vidi": Desingerica pecnuo Jozinovića, evo čemu želi da ga nauči

"Jakova sam istetovirao na zadnjici, ali se ne vidi": Desingerica pecnuo Jozinovića, evo čemu želi da ga nauči

Mondo pre 14 sati
Dragomir Despić Desingerica napravio je haos u studiju u Šimanovcima, pa nasmejao sve svojom izjavom da je istetovirao Jakova Jozinovića. Dotakao se i novih tetovaža koje je uradio, pa pomenuo Jakova. - Radio sam tetovažu na leđima, imam zmijice… »
Desingerica tvrdi da je istetovirao Jakova Jozinovića na svojoj zadnjici! Reper ponovo šokira: Pomenuo i Karleušu, ona počela…

Desingerica tvrdi da je istetovirao Jakova Jozinovića na svojoj zadnjici! Reper ponovo šokira: Pomenuo i Karleušu, ona počela…

Kurir pre 15 sati
Dragomir Despić Desingerica napravio je haos u studiju u Šimanovcima, pa nasmejao sve svojom izjavom da je istetovirao Jakova Jozinovića. Naime, mediji su ga zapazili dok je sedeo na svojoj stolici i pripremao se za snimanje, vidno raspoložen. Dotakao se… »
"Jakova sam istetovirao na gu*i, ali se ne vidi": Despić pomenuo Jozinovića: "Mogu da ga naučim note neke"

"Jakova sam istetovirao na gu*i, ali se ne vidi": Despić pomenuo Jozinovića: "Mogu da ga naučim note neke"

Telegraf pre 17 sati
Dragomir Despić Desingerica napravio je haos u studiju u Šimanovcima, pa nasmejao sve svojom izjavom da je istetovirao Jakova Jozinovića. Naime, naša ekipa ga je usnimila dok je sedeo na svojoj stolici i pripremao se za snimanje, vidno raspoložen… »

Vesti dana »