Povezane vesti
Ponoš (SRCE) kazao da ima utisak da ove godine neće biti nikakvih izbora
Beta pre 4 sati
Predsednik opozicione stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš je danas kazao da "ima utisak da ove godine i neće biti nikakvih izbora" u Srbiji. On je za portal Simptom ocenio da je plan predsednika Srbije Aleksandra Vučića da što duže odugovlači sa… »
Nedeljnik pre 4 sati
Predsednik opozicione stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš je danas kazao da „ima utisak da ove godine i neće biti nikakvih izbora“ u Srbiji. On je za portal Simptom ocenio da je plan predsednika Srbije Aleksandra Vučića da što duže odugovlači sa… »
Serbian News Media pre 4 sati
On je za portal Simptom ocenio da je plan predsednika Srbije Aleksandra Vučića da što duže odugovlači sa izlaskom na glasanje, zaključno sa redovnim terminom, krajem sledeće godine. “Parlamentarnih izbora ne mislim da će biti pre redovnog roka, kraja… »
Radio sto plus pre 4 sati
On je za portal Simptom ocenio da je plan predsednika Srbije Aleksandra Vučića da što duže odugovlači sa izlaskom na glasanje, zaključno sa redovnim terminom, krajem sledeće godine. “Parlamentarnih izbora ne mislim da će biti pre redovnog roka, kraja… »
Pravo u centar pre 4 sati
Vesti dana »
Tramp kaže da Iran pregovara poslednjim snagama i da izbori neće uticati na njegovu strategiju
N1 Info pre 22 minutajoš 34 povezane
FOTO Provokativna objava Partizana posle epskog skandala u finalu srpske lige
Nova pre 8 minutajoš 37 povezanih
Rud ipak prejak za Međedovića - srpski teniser eliminisan sa Rolan Garosa
RTS pre 48 minutajoš 82 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Pravo u centar pre 6 satijoš 24 povezane
(Video) Novak izdržao nalet domaće uzdanice: Overio treće kolo Rolan Garosa
Dnevnik pre 4 satijoš 56 povezanih