Povezane vesti
Estrada na jednom mestu: Boban Rajović okupio kolege na promociju prvog dela novog studijskog albuma (foto)
Večernje novosti pre 47 minuta
FOLK zvezda Boban Rajović objavio je prvi deo novog studijskog albuma pod nazivom "Otpisan". Foto: Novsti Na muzičkom materijalu, pored naslovne numere "Otpisan" nalaze još tri pesme "Etapa", "Ruža sa juga" i "Da, da, da". Foto: Novosti Na promociju… »
Ćerka i žena Bobana Rajovića se rasplakale na slavlju! Pevač sa porodicom u javnosti, druga naslednica nije tu
Telegraf pre 27 minuta
Pevač Boban Rajović organizovao je u Beogradu promociju svog novog albuma "Otpisan", a najveću podršku pružili su mu članovi porodice koji su bili uz njega tokom cele večeri. Bobanova supruga pojavila se u žuto-beloj modnoj kombinaciji, dok je ćerka… »
Poznati se sjatili na slavlju kod Bobana Rajovića! Karleuša sa mužem, a ovaj pevač dugo nije bio u javnosti
Telegraf pre 2 sata
Pevač Boban Rajović organizovao je promociju novih pesama u Beogradu, na kojoj se okupio veliki broj kolega sa estrade. Među prvima je stigao denser Đole Đogani, kome je društvo pravio sin Adriano, dok je supruga Vesna ostala kod kuće zbog porodičnih… »
(Video) "Milica Todorović mi se nije javila" Boban Rajović o kolegama koje su ga razočarale: "Pozvao sam ih, otvorio sam svoje…
Blic pre 3 sata
Porodica mu aktivno pomaže u karijeri, a Boban sada više sluša savete svog sina. Rajović je rekao da je ranije izbegavao menadžere zbog loših iskustava svojih kolega iz industrije. Boban Rajović napravio je promociju povodom objavljivanja svojih pesama… »
Đole Đogani u javnosti sa sinom "Možda mi Adriano postane menadžer", Boban Rajović okupio poznate: Tu su i Žika Jakšić i Olja…
Blic pre 3 sata
Đole je izjavio da je trajnost pevača najvažnija i da je ključ u kvalitetu pesama i posvećenosti. Na promociji su bili i Žika Jakšić, Srđan Mobi Dik, Olja Karleuša sa mužem, Ćana i Goran Vukošić. Crnogorski pevač Boban Rajović napravio je večeras… »
Boban Rajović iskreno o krađama na estradi i zbog čega mu je sin menadžer: Njegova žena zablistala na promociji
Mondo pre 3 sata
Pevač Boban Rajović održao je večeras promociju svog novog albuma u Beogradu, a najveća podrška su mu deca i supruga Dragana. Lepa plavuša je za ovu priliku odabrala pastelno žuto odelo i minimalnu šminku, a nije skidala osmeh sa lica dok je pozirala sa… »
Sandra afrika otkriva da voli mlađe momke, goga sve zasmejala anegdotom, a Đole stigao bez Vesne! Na promociji kod Bobana…
Kurir pre 3 sata
Na promociju novog albuma Bobana Rajovića među prvima su stigle brojne poznate ličnosti sa domaće estrade, koje nisu krile oduševljenje zbog pevačevog projekta. Veliku pažnju prisutnih privukao je Đole Đogani, koji je na događaj došao u pratnji sina, dok… »
"Milica Todorović mi se nije javila" Boban Rajović o kolegama koje su ga razočarale: "Pozvao sam ih..."
Telegraf pre 3 sata
Pevač Boban Rajović organizovao je promociju povodom novog studijskog albuma "Otpisan", gde je govorio o karijeri, porodici i odnosu sa kolegama sa estrade. Tom prilikom otkrio je da je njegov sin Andrija, bivši fudbaler, preuzeo ulogu njegovog… »
Đole Đogani stigao bez Vesne na promociju Bobana Rajovića! Otkrio da li će mu sin biti menadžer: "Ima ideje"
Telegraf pre 3 sata
Crnogorski pevač Boban Rajović organizovao je promociju novih pesama u Beogradu, gde su se okupile brojne kolege, prijatelji i članovi porodice koji su došli da mu pruže podršku. Među zvanicama je bio i Đole Đogani, koji je na događaj stigao u pratnji… »
Ovo su ćerka i sin Bobana Rajovića: Crnogorski pevač u javnosti sa porodicom, tu je i supruga: Njegova druga naslednica nije…
Blic pre 4 sati
Supruga je nosila žuto-belu kombinaciju, ćerka suknju sa šljokicama i belu majicu, a sin sivo odelo. Boban je na događaju bio u elegantnom crno-belom odelu i nije skrivao sreću zbog promocije. Crnogorski pevač Boban Rajović organizovao je promociju novih… »
Vesti dana »
Tramp kaže da Iran pregovara poslednjim snagama i da izbori neće uticati na njegovu strategiju
Beta pre 33 minutajoš 34 povezane
FOTO Provokativna objava Partizana posle epskog skandala u finalu srpske lige
Nova pre 8 minutajoš 37 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 6 satijoš 24 povezane