Povezane vesti
Nove milijarde za vojne potrebe Ukrajine: Fon der Lajen obećala Zelenskom punu podršku EU
Kurir 27.05.2026
Predsednica Evropske komisije Ursula Fon der Lajen razgovarala je danas sa ukrajinskim predsednikom Volodirom Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini. "U telefonskom razgovoru sa predsednikom Zelenskim, ponovila sam punu podršku Evrope Ukrajini, dok Rusija… »
Fon der Lajen razgovarala sa Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini
Insajder 27.05.2026
Predsednica Evropske komisije Ursula Fon der Lajen razgovarala je danas sa ukrajinskim predsednikom Volodirom Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini. foto: Srdjan Ilic "U telefonskom razgovoru sa predsednikom Zelenskim, ponovila sam punu podršku Evrope… »
Fon der Lajenova razgovarala sa Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini
Politika 27.05.2026
Samo ove godine, obezbediće se 28,3 milijarde evra kako bi se pokrile vojne potrebe Ukrajine. BRISEL- Predsednica Evropske komisije Ursula Fon der Lajen razgovarala je danas sa ukrajinskim predsednikom Volodirom Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini. „U… »
Fon der Lajenova razgovarala sa Zelenskim: Evo koliko mu je para obećala za vojne potrebe Ukrajine
Večernje novosti 27.05.2026
PREDSEDNICA Evropske komisije Ursula Fon der Lajen razgovarala je danas sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini. foto: Handout / AFP / Profimedia - U telefonskom razgovoru sa predsednikom Zelenskim, ponovila sam punu… »
Vesti dana »
Sindikati Nova.rs, Radara, N1 i Forbsa osuđuju način na koji su smenjeni svi direktori: Nećemo prihvatiti da novinarstvo bude bilo čiji plen
Nova pre 24 minutajoš 30 povezanih
Evropa prolazi kroz jedno od najtoplijih i najsušnijih leta u istoriji
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih
Dačić: SPS samostalno na izbore, imaćemo i svog predsedničkog kandidata
In medija pre 5 satijoš 32 povezane
Vatra ostavila pustoš na više mesta u Dalmaciji, četvoro osumnjičeno za podmetanje požara
BBC News pre 39 minutajoš 24 povezane