Povezane vesti
Nove milijarde za vojne potrebe Ukrajine: Fon der Lajen obećala Zelenskom punu podršku EU
Kurir pre 21 dana
Predsednica Evropske komisije Ursula Fon der Lajen razgovarala je danas sa ukrajinskim predsednikom Volodirom Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini. "U telefonskom razgovoru sa predsednikom Zelenskim, ponovila sam punu podršku Evrope Ukrajini, dok Rusija… »
Fon der Lajen razgovarala sa Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini
Insajder pre 21 dana
Predsednica Evropske komisije Ursula Fon der Lajen razgovarala je danas sa ukrajinskim predsednikom Volodirom Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini. foto: Srdjan Ilic "U telefonskom razgovoru sa predsednikom Zelenskim, ponovila sam punu podršku Evrope… »
Fon der Lajenova razgovarala sa Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini
Politika pre 21 dana
Samo ove godine, obezbediće se 28,3 milijarde evra kako bi se pokrile vojne potrebe Ukrajine. BRISEL- Predsednica Evropske komisije Ursula Fon der Lajen razgovarala je danas sa ukrajinskim predsednikom Volodirom Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini. „U… »
Fon der Lajenova razgovarala sa Zelenskim: Evo koliko mu je para obećala za vojne potrebe Ukrajine
Večernje novosti pre 21 dana
PREDSEDNICA Evropske komisije Ursula Fon der Lajen razgovarala je danas sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini. foto: Handout / AFP / Profimedia - U telefonskom razgovoru sa predsednikom Zelenskim, ponovila sam punu… »
Vesti dana »
Ministar prosvete: Poslednji dan završnog ispita protekao u najboljem redu, bez nepravilnosti
Serbian News Media pre 6 satijoš 62 povezane
Izjave radnika, fotografije, poruke: Kako je Amerika otkrila prinudni rad u Ziđinu - i zašto Srbija to nije uradila pre
N1 Info pre 3 satajoš 23 povezane
Američki zvaničnici obelodanili detalje okvirnog sporazuma s Iranom
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 36 povezanih
Nove izmene Mrdićevih zakona: Da li ih je Venecijanska komisija popravila
BBC News pre 4 satijoš 49 povezanih