Povezane vesti
Nove milijarde za vojne potrebe Ukrajine: Fon der Lajen obećala Zelenskom punu podršku EU
Kurir pre 12 sati
Predsednica Evropske komisije Ursula Fon der Lajen razgovarala je danas sa ukrajinskim predsednikom Volodirom Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini. "U telefonskom razgovoru sa predsednikom Zelenskim, ponovila sam punu podršku Evrope Ukrajini, dok Rusija… »
Fon der Lajen razgovarala sa Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini
Insajder pre 14 sati
Predsednica Evropske komisije Ursula Fon der Lajen razgovarala je danas sa ukrajinskim predsednikom Volodirom Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini. foto: Srdjan Ilic "U telefonskom razgovoru sa predsednikom Zelenskim, ponovila sam punu podršku Evrope… »
Fon der Lajenova razgovarala sa Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini
Politika pre 13 sati
Samo ove godine, obezbediće se 28,3 milijarde evra kako bi se pokrile vojne potrebe Ukrajine. BRISEL- Predsednica Evropske komisije Ursula Fon der Lajen razgovarala je danas sa ukrajinskim predsednikom Volodirom Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini. „U… »
Fon der Lajenova razgovarala sa Zelenskim: Evo koliko mu je para obećala za vojne potrebe Ukrajine
Večernje novosti pre 14 sati
PREDSEDNICA Evropske komisije Ursula Fon der Lajen razgovarala je danas sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini. foto: Handout / AFP / Profimedia - U telefonskom razgovoru sa predsednikom Zelenskim, ponovila sam punu… »
Vesti dana »
Crveni krst dopremio više od 16.000 litara vode za Čačak i Lučane
Insajder pre 25 minutajoš 27 povezanih
Nagli preokret posle paklena 34 stepena! Alarm zbog opasnih gromova, vetar će lomiti grane i zanositi automobile
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih
SAD: Oboreni iranski dronovi koji su bili pretnja oko Ormuza; IRGC: Gađana američka baza
RTS pre 50 minutajoš 17 povezanih