Povezane vesti

Nove milijarde za vojne potrebe Ukrajine: Fon der Lajen obećala Zelenskom punu podršku EU

Nove milijarde za vojne potrebe Ukrajine: Fon der Lajen obećala Zelenskom punu podršku EU

Kurir pre 12 sati
Predsednica Evropske komisije Ursula Fon der Lajen razgovarala je danas sa ukrajinskim predsednikom Volodirom Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini. "U telefonskom razgovoru sa predsednikom Zelenskim, ponovila sam punu podršku Evrope Ukrajini, dok Rusija… »
Fon der Lajen razgovarala sa Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini

Fon der Lajen razgovarala sa Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini

Insajder pre 14 sati
Predsednica Evropske komisije Ursula Fon der Lajen razgovarala je danas sa ukrajinskim predsednikom Volodirom Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini. foto: Srdjan Ilic "U telefonskom razgovoru sa predsednikom Zelenskim, ponovila sam punu podršku Evrope… »
Fon der Lajenova razgovarala sa Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini

Fon der Lajenova razgovarala sa Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini

Politika pre 13 sati
Samo ove godine, obezbediće se 28,3 milijarde evra kako bi se pokrile vojne potrebe Ukrajine. BRISEL- Predsednica Evropske komisije Ursula Fon der Lajen razgovarala je danas sa ukrajinskim predsednikom Volodirom Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini. „U… »
Fon der Lajenova razgovarala sa Zelenskim: Evo koliko mu je para obećala za vojne potrebe Ukrajine

Fon der Lajenova razgovarala sa Zelenskim: Evo koliko mu je para obećala za vojne potrebe Ukrajine

Večernje novosti pre 14 sati
PREDSEDNICA Evropske komisije Ursula Fon der Lajen razgovarala je danas sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim o punoj podršci EU Ukrajini. foto: Handout / AFP / Profimedia - U telefonskom razgovoru sa predsednikom Zelenskim, ponovila sam punu… »

Vesti dana »