Povezane vesti

"Da li je moguće da ste stavili njega u emisiju?" Isplivala slika misterioznog muža poznate pevačice, Ceca poručila: "Konačno…

"Da li je moguće da ste stavili njega u emisiju?" Isplivala slika misterioznog muža poznate pevačice, Ceca poručila: "Konačno…

Blic pre 14 sati
Marina Tadić je privukla pažnju iskrenim govorom o povlačenju sa scene, početku karijere i porodici. Istakla je da joj prija medijska pauza i da je sada posvećena porodici i obrazovanju ćerke. U najnovijem izdanju popularne emisije "Ceca Show", gosti su… »
"Oteli su mi milion i po i dali nanogicu": Ceca dobila fudbalski dres od kolege, pa šokirala sve u studiju

"Oteli su mi milion i po i dali nanogicu": Ceca dobila fudbalski dres od kolege, pa šokirala sve u studiju

Mondo pre 14 sati
Ceca je ugostila poznate pevače Marina Tadić, Acu Živanovića, Nebojšu Vojvodića, kao i Ivana Simića, a posebnu pažnju u emisiji privukao je gest Nebojše Vojvodića, koji je odlučio da iznenadi domaćicu poklonom. "Za njega kažu da je predivan momak, to… »
"Oteli su mi milion i po i dali nanogicu" Ceca dobila fudbalski poklon pa šokirala sve u studiju: Pevač joj se odmah izvinio…

"Oteli su mi milion i po i dali nanogicu" Ceca dobila fudbalski poklon pa šokirala sve u studiju: Pevač joj se odmah izvinio…

Blic pre 15 sati
Nebojša Vojvodić je iznenadio Cecu sportskim poklonom, uručivši joj dres sa brojem 1 i njenim imenom. Ceca se prisetila svog iskustva u fudbalu, ističući anegdote o problemima koje je imala u tom sportu. U najnovijem izdanju emisije „Ceca Show”, gosti su… »

Vesti dana »