Povezane vesti
Džejla Ramović bila zaljubljena u OVOG MUŠKARCA a on se zabavljao sa njenom koleginicom!
Svet & Skandal 28.05.2026
Mlada i popularna pevačica Džejla Ramović održala je zapažen nastup u Beogradu, gde je pred medijskim ekipama otvoreno govorila o detaljima iz svog privatnog života, školskim danima, tajnim simpatijama iz prošlosti, ali i o velikim poslovnim planovima… »
Nikad mu to nisam rekla: Džejla Ramović kao devojčica bila zaljubljena u Milana Stankovića (foto)
Večernje novosti 28.05.2026
POBEDNICA muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“ Džejla Ramović priznala je da uživa u uspehu nove pesme „1004“, ali i da priželjkuje duet sa Aleksandrom Prijović, sa kojom se nedavno sjajno provela na jednom događaju. Foto: Novosti - Samo nek je povoda za… »
"Zaljubljena sam bila u Milana Stankovića" Džejli Ramović kolega godinama tiha patnja: "Nikada mu nisam rekla"
Telegraf 28.05.2026
Pevačica Džejla Ramović nastupila je sinoć u beogradskom restoranu Nacionalna klasa, koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta, a pred okupljenim medijima otvoreno je govorila o planovima za karijeru, mogućem odlasku na Evroviziju, ali i o kolegi Milanu… »
"Bila sam zaljubljena U milana stankovića, nikad mu nisam rekla" Džejla Ramović godinama patila za kolegom, najavila i dujet…
Kurir 28.05.2026
Pevačica Džejla Ramović imala je nastup u Beogradu i otvoreno je govorila o odnosu sa kolegom Milan Stanković, mogućem odlasku na Pesma Evrovizije, ali i saradnji koju planira sa hrvatskim izvođačem Jakov Jozinović. - Samo nek je povoda za provod! Pesma… »
"Oduvek sam slaba na Milana Stankovića, nikad mu to nisam rekla" Džejli je kolega godinama tiha patnja: Pevačica u javnosti u…
Blic 28.05.2026
Istakla je da planira veliki koncert, ali nakon izlaska albuma, navodeći da još postoje određeni preduslovi. Osvrnula se na mogućnost nastupa na Evroviziji za Srbiju, napomenuvši da sada to nije njen fokus, ali da u budućnosti ne isključuje tu opciju… »
Vesti dana »
Tramp preti Teheranu: Ako pokušate da me ubijete Iran će biti uništen; Arakči: Održali smo reč, SAD krše memorandum
RTS pre 20 minutajoš 11 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Raketni udar na Kijev; Ukrajina napala plovila u Taganrogskom zalivu
RTV pre 45 minutajoš 4 povezane