Povezane vesti
"Zaljubljena sam bila u Milana Stankovića" Džejli Ramović kolega godinama tiha patnja: "Nikada mu nisam rekla"
Telegraf pre 3 sata
Pevačica Džejla Ramović nastupila je sinoć u beogradskom restoranu Nacionalna klasa, koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta, a pred okupljenim medijima otvoreno je govorila o planovima za karijeru, mogućem odlasku na Evroviziju, ali i o kolegi Milanu… »
"Bila sam zaljubljena U milana stankovića, nikad mu nisam rekla" Džejla Ramović godinama patila za kolegom, najavila i dujet…
Kurir pre 6 sati
Pevačica Džejla Ramović imala je nastup u Beogradu i otvoreno je govorila o odnosu sa kolegom Milan Stanković, mogućem odlasku na Pesma Evrovizije, ali i saradnji koju planira sa hrvatskim izvođačem Jakov Jozinović. - Samo nek je povoda za provod! Pesma… »
"Oduvek sam slaba na Milana Stankovića, nikad mu to nisam rekla" Džejli je kolega godinama tiha patnja: Pevačica u javnosti u…
Blic pre 13 sati
Istakla je da planira veliki koncert, ali nakon izlaska albuma, navodeći da još postoje određeni preduslovi. Osvrnula se na mogućnost nastupa na Evroviziji za Srbiju, napomenuvši da sada to nije njen fokus, ali da u budućnosti ne isključuje tu opciju… »
Vesti dana »
Prekid finala, povrede, službeni epilog i nova nedoumica - srpski rukomet posle Slane bare ostao bez odgovora u najvažnijoj večeri sezone: Kada pobednika nema ni među šampionima
Dnevnik pre 7 minutajoš 44 povezane
Lavrov zahteve Kaje Kalas o brojnosti ruske vojske nazvao „idiotskim”
Politika pre 1 satjoš 24 povezane