Povezane vesti
"Bolje da mi ne dira majku" Sofija Janićijević javno zapretila Danetu: Ja sam njemu rekla...
Kurir pre 1 dan
Sofija Janićijević već danima je u žiži javnosti zbog ljubavne romanse sa starijim muškarcem. Milan Milošević postavio je pitanje učesnici Elite, te je otkrio da je kompletna njena porodica umešana u aferu. Vidno nervozna i nezadovoljna činjenicom da je… »
Sofiji pukao film, pa se javno obratila Danetu: Pominjao njenu majku, ona mu zapretila: "Bolje bi mu bilo..."
Telegraf pre 1 dan
Danima unazad Elitui javnost potresa afera u kojoj su upleteni aktuelna rijaliti učesnica Sofija Janićijević i sedamdesetogodišnji Dane Angelovski iz Severne Makedonije. Njihov odnos za sad je najšokantniji u ovoj sezoni a sada je Sofija šokirala sve… »
Sofija Janićijević zapretila Danetu (70); Milan Milošević joj preneo šta je rekao za njenu majku, ona pobesnela: "Bolje bi mu…
Blic pre 1 dan
Sofija je javno zapretila Danetu nakon što su u sukob umešani i porodični odnosi. Rasprava je eskalirala kada je voditelj pročitao pitanje o Sofijinoj majci, što ju je veoma isprovociralo. Afera koja danima potresa rijaliti program „Zadruga 9 Elita“ ne… »
Vesti dana »
(Video) Nisam verovao da mogu da dobijem Novaka Fonseka najvećom pobedom u karijeri ulepšao mami rođendan
Dnevnik pre 1 danjoš 75 povezanih
[POSLEDNJA VEST] Udes helikoptera Helikopterske jedinice MUP-a: Tvrđe sletanje Gazele nakon tehničkog kvara, posada nepovređena
Tango Six pre 1 danjoš 44 povezane
„Da li ste znali šta Milić radi pre ove tragedije“: Miroslav Aleksić na sednici Odbora za odbranu postavio čitav niz pitanja
Nedeljnik pre 1 danjoš 37 povezanih
Nvora utičen posle Spartaka: "Ovo nije kraj kakav smo želeli"
Sportske.net pre 2 satajoš 57 povezanih