Povezane vesti
Asistent Metjua Perija osuđen na skoro 3,5 godine zatvora zbog smrti glumca
BBC News pre 11 sati
„Žao mi je što sam počinio radnje zbog kojih ću zauvek žaliti. Poneću to u grob", rekao je u sudnici Kenet Imavasa, Perijev asistent, obrativši se članovima glumčeve porodice. Lični asistent Metjua Perija, zvezde televizijske serije „Prijatelji“… »
Poslednji dani i sati Metjua Perija "Daj mi veliku dozu": Osuđen asistent slavnog glumca, otkriveni svi detalji
Blic pre 13 sati
Metju Peri je poslednje dane života proveo očajnički tražeći ketamin, što je dovelo do njegove smrti. Lični asistent Kenet Ivamasa, koji mu je davao ketamin bez medicinske obuke, osuđen je na 41 mesec zatvora. Nakon života ispunjenog borbom sa… »
Južne vesti pre 15 sati
PA Media Lični asistent zvezde televizijske serije „Prijatelji“ Metjua Peri, osuđen je na 41 mesec zatvora, čime je okončana višegodišnja pravna saga oko smrti slavnog glumca. Kenet Ivamasa, osuđen je zato što je Periju ubrizgavao ketamin i zbog toga što… »
Danas pre 15 sati
Lični asistent zvezde televizijske serije „Prijatelji“ Metjua Peri, osuđen je na 41 mesec zatvora, čime je okončana višegodišnja pravna saga oko smrti slavnog glumca. Kenet Ivamasa, osuđen je zato što je Periju ubrizgavao ketamin i zbog toga što je bio u… »
NIN pre 15 sati
Lični asistent zvezde televizijske serije "Prijatelji" Metjua Peri, osuđen je na 41 mesec zatvora, čime je okončana višegodišnja pravna saga oko smrti slavnog glumca. Kenet Ivamasa, osuđen je zato što je Periju ubrizgavao ketamin i zbog toga što je bio u… »
Radio 021 pre 15 sati
„Žao mi je što sam počinio radnje zbog kojih ću zauvek žaliti. Poneću to u grob", rekao je u sudnici Kenet Imavasa, Perijev asistent, obrativši se članovima glumčeve porodice. PA Media Lični asistent zvezde televizijske serije „Prijatelji“ Metjua Peri… »
Vesti dana »
Rukometaši Partizana postali šampioni nakon što su Grobari povredili Hrvata, objavljeno dugo čekano saopštenje
Telegraf pre 1 danjoš 108 povezanih
Rzav pred puštanjem u rad: Pri kraju sanacija kvara koji je ostavio četiri opštine bez vode
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 93 povezane
Grosi izrazio zabrinutost zbog prekida komunikacija kod Zaporoške nuklearke
Politika pre 2 satajoš 37 povezanih
Novo iznenađenje u Parizu: Stefanos Cicipas eliminisan sa Rolan Garosa
Kurir pre 1 satjoš 118 povezanih