Povezane vesti
SRCE: GTE u Nišu i put Srbije u EU nisu kompatibilni
Beta pre 19 minuta
Resorni odbor za energetiku i rudarstvo Srbija centra (SRCE) saopštio je danas da projekat gasne termoelektrane (GTE) u Nišu nije kompatibilan sa putem Srbije u Evropsku uniju, navodeći da vlast nastavlja da državu "gura u živo blato". "Projekat GTE u… »
SRCE: Projekat gasne termoelektrane u Nišu je predizborni adut vlasti koji Srbiju može skupo koštati
Naissus info pre 1 sat
Resorni odbor za energetiku i rudarstvo Srbija centra (SRCE) saopštio je danas da projekat gasne termoelektrane (GTE) u Nišu nije kompatibilan sa putem Srbije u Evropsku uniju, navodeći da vlast nastavlja da državu „gura u živo blato“. „Zakon o… »
SRCE: Put Srbije u EU i izgradnja azerbejdžanske gasne termoelektrane nisu kompatibilni
Nedeljnik pre 2 sata
Resorni odbor za energetiku i rudarstvo Srbija centra (SRCE) saopštio je danas da projekat gasne termoelektrane (GTE) u Nišu nije kompatibilan sa putem Srbije u Evropsku uniju, navodeći da vlast nastavlja da državu „gura u živo blato“. „Projekat GTE u… »
SRCE: „Put Srbije u EU i gasna termoelektrana u Nišu nisu kompatibilni“
Serbian News Media pre 2 sata
Resorni odbor Srbija centra za energetiku ocenjuje da je projekat gasne termoelektrane u Nišu besmislen ako Srbija i dalje želi u EU. U saopštenju se tvrdi i da vlast ignoriše činjenicu da izgradnja tog postrojenja i evropski put Srbije „ne idu ruku pod… »
SRCE: Put Srbije u EU i izgradnja azerbejdžanske gasne termoelektrane nisu kompatibilni
Radio sto plus pre 1 sat
“Projekat GTE u Nišu besmislen je ako i dalje želimo u EU, a sasvim je drugo pitanje ako smo od tog puta odustali, ili možda vlast misli da u EU može sa svojim udarnim geslom ‘Znaš li ti ko sam ja'”, istakli su iz stranke SRCE u saopštenju. Naveli su da… »
Pravo u centar pre 2 sata
„Projekat GTE u Nišu besmislen je ako i dalje želimo u EU, a sasvim je drugo pitanje ako smo od tog puta odustali, ili možda vlast misli da u EU može sa svojim udarnim geslom ‘Znaš li ti ko sam ja'“, istakli su iz stranke SRCE u saopštenju. Naveli su da… »
"Put Srbije u EU i izgradnja azerbejdžanske gasne termoelektrane nisu kompatibilni"
Nova pre 3 sata
"Projekat Gasne termoelektrane (GTE) u Nišu besmislen je ako i dalje želimo u EU, a sasvim je drugo pitanje ako smo od tog puta odustali, ili možda vlast misli da se u EU može sa svojim udarnim geslom "Znaš li ti ko sam ja", upozorava Resorni odbor (RO)… »
Vesti dana »
Vučić u Šangaju o dronovima i PVO sistemima sa kineskim vojnim kompanijama
Bloomberg Adria pre 59 minutajoš 21 povezana
Hitno oglašavanje američke ambasade u Kijevu: Rusija preti novim žestokim udarima, demantovane tvrdnje šefice diplomatije EU, Kaje Kalas
Kurir pre 14 minutajoš 20 povezanih