Povezane vesti
Stanković: Selo Ostrovica bez vode zbog problema sa strujom, ugroženi ljudi, škola, ambulanta i stočari
Jugmedia pre 20 dana
Na poziv zabrinutih meštana sela Ostrovica, koje broji oko 500 domaćinstava i koje bi moglo da bude novi Zlatibor, turistički centar koji bi posećivali turisti, danas sam posetio ovo selo koje se već duže vreme suočava sa ozbiljnim problemima u… »
Stanković traži hitno rešenje problema vodosnabdevanja i snabdevanja strujom u selu Ostrovica
Naissus info pre 20 dana
Miodrag Stanković, kopredsednik koalicije „Niš, moj grad”, izjavio je nakon posete selu Ostrovica da ovo naselje, koje ima oko 500 domaćinstava, ima ozbiljne probleme sa vodosnabdevanjem i nestancima struje, što, kako je naveo, otežava svakodnevni život… »
Stanković (Niš, moj grad): „Hitno rešiti probleme sa vodosnabdevanjem i strujom u Ostrovici“
Serbian News Media pre 20 dana
Kopredsednik koalicije „ Niš, moj grad“ Miodrag Stanković izjavio je danas da selo Ostrovica kod Niša već duže vreme ima ozbiljne probleme sa vodosnabdevanjem i nestancima struje, zbog čega je zatražio hitno rešavanje tog problema. Prema njegovim rečima… »
Miodrag Stanković iz "Niš, moj grad" posle obilaska sela Ostrovice traži hitno rešenje problema vode i struje
Nova pre 20 dana
"Na poziv zabrinutih meštana sela Ostrovica, koje broji oko 500 domaćinstava i koje bi moglo da bude novi Zlatibor, turistički centar koji bi posećivali turisti, danas sam posetio ovo selo koje se već duže vreme suočava sa ozbiljnim problemima u… »
Vesti dana »
Engleska bolja od Hrvatske, Livaković sprečio teži poraz
Newsmax Balkans pre 34 minutajoš 11 povezanih
Vremeplov: Patrijarh Arsenije III Čarnojević na Kalemegdanu održao sabor episkopa i sveštenstva
RTV pre 38 minutajoš 1 povezana
„Problem je na strani Moskve“: Povodom novog angažovanja Trampa u ratu u Ukrajini, koje „svi očekuju“, a koje „brine“ Evropu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Gana i Panama izlaze na teren: Evo gde možete gledati direktan prenos ovog meča
Kurir pre 24 minutajoš 1 povezana