Povezane vesti
Stanković: Selo Ostrovica bez vode zbog problema sa strujom, ugroženi ljudi, škola, ambulanta i stočari
Jugmedia pre 3 sata
Na poziv zabrinutih meštana sela Ostrovica, koje broji oko 500 domaćinstava i koje bi moglo da bude novi Zlatibor, turistički centar koji bi posećivali turisti, danas sam posetio ovo selo koje se već duže vreme suočava sa ozbiljnim problemima u… »
Stanković traži hitno rešenje problema vodosnabdevanja i snabdevanja strujom u selu Ostrovica
Naissus info pre 7 sati
Miodrag Stanković, kopredsednik koalicije „Niš, moj grad”, izjavio je nakon posete selu Ostrovica da ovo naselje, koje ima oko 500 domaćinstava, ima ozbiljne probleme sa vodosnabdevanjem i nestancima struje, što, kako je naveo, otežava svakodnevni život… »
Stanković (Niš, moj grad): „Hitno rešiti probleme sa vodosnabdevanjem i strujom u Ostrovici“
Serbian News Media pre 6 sati
Kopredsednik koalicije „ Niš, moj grad“ Miodrag Stanković izjavio je danas da selo Ostrovica kod Niša već duže vreme ima ozbiljne probleme sa vodosnabdevanjem i nestancima struje, zbog čega je zatražio hitno rešavanje tog problema. Prema njegovim rečima… »
Miodrag Stanković iz "Niš, moj grad" posle obilaska sela Ostrovice traži hitno rešenje problema vode i struje
Nova pre 8 sati
"Na poziv zabrinutih meštana sela Ostrovica, koje broji oko 500 domaćinstava i koje bi moglo da bude novi Zlatibor, turistički centar koji bi posećivali turisti, danas sam posetio ovo selo koje se već duže vreme suočava sa ozbiljnim problemima u… »
Vesti dana »
Kapaciteti dovoljni, izvorišta u izobilju, a gradovi bez vode: Zašto Čačak, Gornji Milanovac, Lučani i Požega „zavise od jedne cevi“
Mašina pre 1 satjoš 59 povezanih
Kaja Kalas jednom rečenicom izazvala buru! Sve napetije na relaciji EU-SAD-Ukrajina: Usledili hitni demanti
Blic pre 2 satajoš 32 povezane
Vojvodina odgovorila crno-belima i sada Partizan želi da se finale nastavi
Danas pre 3 satajoš 57 povezanih
Dramatične scene: Janik Siner bio van sebe, u trenutku se samo srušio na Rolan Garosu
Mondo pre 33 minutajoš 62 povezane
Aksios: Postignut nacrt sporazuma, čeka se Tramp; Iran: Gađana američka baza
RTS pre 33 minutajoš 26 povezanih