Povezane vesti

"Razvod je bio jeziv, ćerki je samo biološki otac": Naša pevačica prošla golgotu, javnost ništa nije znala

"Razvod je bio jeziv, ćerki je samo biološki otac": Naša pevačica prošla golgotu, javnost ništa nije znala

Mondo pre 3 sata
Pevačica Goca Tržan (50) svojevremeno je otvorila dušu i progovorila o krahu svog braka sa Ivanom Marinkovićem, ne krijući najteže detalje o njihovom rastanku i borbi da zaštiti njihovu ćerku Lenu. Ona je priznala da je situacija u njihovom domu bila… »
"Bio je nesrećan sa mnom, razvod je bio jeziv": Goca Tržan otvoreno o problemima u braku sa Ivanom Marinkovićem

"Bio je nesrećan sa mnom, razvod je bio jeziv": Goca Tržan otvoreno o problemima u braku sa Ivanom Marinkovićem

Nova pre 6 sati
Pevačica Goca Tržan iza sebe ima brak sa Ivanom Marinkovićem koji je propraćen skandaloznim razvodom. Goca i Ivan su dobili ćerku Lenu, a posle nekoliko godina usledile su ozbiljne bračne krize. Pevačica je tada učestvovala u rijalitiju "Survivor" u nadi… »
"Bio je nesrećan sa mnom u braku", naša pevačica progovorila o razvodu: "On je mojoj ćerki samo biološki otac"

"Bio je nesrećan sa mnom u braku", naša pevačica progovorila o razvodu: "On je mojoj ćerki samo biološki otac"

Telegraf pre 7 sati
Pevačica Goca Tržan iskreno je govorila o jednom od najtežih perioda u svom životu - razvodu od Ivana Marinkovića, sa kojim ima ćerku Lenu. Kako je priznala, njihov odnos godinama je bio pun problema, a uprkos pokušajima da spasi brak, shvatila je da… »
"Bio je nesrećan u braku sa mnom, razvod je bio jeziv" Naša pevačica o bivšem mužu i paklu kroz koji je prošla: "On je mojoj…

"Bio je nesrećan u braku sa mnom, razvod je bio jeziv" Naša pevačica o bivšem mužu i paklu kroz koji je prošla: "On je mojoj…

Blic pre 9 sati
Pokušala je da spasi brak odlaskom u rijaliti, nadajući se da će fizička razdvojenost pomoći. Razvod je usledio nakon njenog povratka iz rijalitija, kada je shvatila da ne može više da voli ni poštuje bivšeg muža. Pevačica Goca Tržan (50) nedavno je… »

Vesti dana »