Povezane vesti
"Pozdrav za nesuđenu svekrvu" Stanija se javno obratila Asminovoj majci, šokirala izlaganjem: Znam da me voli!
Telegraf pre 13 sati
Stanija Dobrojević je pred kamerama otvoreno govorila o odnosu sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem, ali i njegovom majkom Mevlidom. Starleta je iznela tvrdnje da je njihova ljubav bila iskrena, uprkos svemu što se nakon raskida događalo u javnosti. -… »
Šokirala izlaganjem o bivšoj svekrvi! Stanija Dobrojević javno se obratila Asminovoj majci i izazvala muk u studiju: Znam da…
Kurir pre 14 sati
Dešavanja u rijalitiju Elita i dalje privlače ogromnu pažnju javnosti, a u centru najnovije drame našla se Stanija Dobrojević, koja je ponovo uzburkala atmosferu. Starleta je pred kamerama odlučila da otvori dušu i u emotivnom obraćanju javno se obratila… »
Stanija se obratila bivšoj svekrvi: "Znam da me ta žena voli", šokirala sve izlaganjem
Blic pre 14 sati
I pored burnog raskida, Stanija smatra da između nje i Mevlide i dalje postoje jake emocije. Ona tvrdi da je njena veza sa Asminom bila iskrena i da ga nikada nisu videli srećnijeg. Dešavanja u rijaliti programu „Elita“ ne prestaju da intrigiraju… »
Vesti dana »
Rukometaši Partizana postali šampioni nakon što su Grobari povredili Hrvata, objavljeno dugo čekano saopštenje
Telegraf pre 1 danjoš 108 povezanih
Čačanske vlasti: Radovi na sanaciji vodosistema pri kraju, voda stiže sutra pre podne
N1 Info pre 4 satijoš 93 povezane
Kriza na Bliskom istoku: Američki mediji: SAD i Iran blizu sporazuma o nuklearnim pregovorima, čeka se potvrda Trampa
Euronews pre 1 danjoš 35 povezanih
Grosi zabrinut zbog prekida komunikacija sa nuklearkom Zaporožje; Japan odbacuje kritike Rusije o vojnom jačanju
RTS pre 1 danjoš 37 povezanih