Povezane vesti
Istorijski trenutak za metal fanove: Anthrax sutra prvi put u Beogradu, a poznata i satnica
Kurir 28.05.2026
Sve je spremno za sutrašnji koncert thrash metal velikana Anthrax, koji zvanično otvaraju letnju sezonu jednog od najzanimljivijih otvorenih prostora prestonice – Open Air Corner Luke Beograd. Čuveni njujorški bend, član Velike Četvorke, prvi put nastupa… »
Poznata satnica za Anthraxov sutrašnji koncert u Luci Beograd
Danas 28.05.2026
Sve je spremno za sutrašnji koncert thrash metal velikana Anthrax, koji zvanično otvaraju letnju sezonu jednog od najzanimljivijih otvorenih prostora prestonice – Open Air Corner Luke Beograd. Čuveni njujorški bend, član Velike Četvorke, prvi put nastupa… »
Anthrax po prvi put u Beogradu: Poznata satnica koncerta
Balkan Rock 28.05.2026
Poznata satnica za Anthraxov sutrašnji koncert u Luci Beograd
Telegraf 28.05.2026
Vesti dana »
Marta Kos se oglasila o kampanji napada na predstavnike civilnog društva u Srbiji
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Foto, video) Državljanin Srbije pao sa najvećom količinom kokaina u istoriji ove zemlje! Vrednost droge veća od 370 miliona dolara: Imao i saradnika
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Aleksa Kuljanin bez straha napao Bragu: "Ja sam to najavljivao, bukvalno sam samo čekao trenutak da uđem"
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane