Povezane vesti
Otkriven pol bebe Ksenije Knežević: Knez saopštio kada će se pevačica poroditi
Nova pre 12 sati
Pevačica Ksenija Knežević nedavno je podelila sa publikom da je u drugom stanju i da će uskoro postati majka. Ponosni budući deda, muzičar Nenad Knežević Knez, otkrio je da Ksenija čeka devojčicu koja će doći na leto. – Uskoro postajem deda i mnogo sam… »
Otkriven pol bebe Ksenije Knežević: Evo i kada će se pevačica poroditi, sve se drži u strogoj tajnosti
Mondo pre 13 sati
Pevačica Ksenija Knežević je u drugom stanju i broji sitno do porođaja, a njen otac Nenad Knežević Knez otkrio je pol deteta kom se svi neizmerno raduju. "Uskoro postajem deda i mnogo sam ponosan na to, i mnogo sam srećan. Negde krajem avgusta očekujemo… »
Otkriven pol bebe Ksenije Knežević: Evo kada će se pevačica poroditi, Knez otkrio sve: "Jako smo uzbuđeni"
Telegraf pre 13 sati
Pevačica Ksenija Knežević je u drugom stanju i broji sitno do porođaja, a njen otac Nenad Knežević Knez otkrio je pol deteta kom se svi neizmerno raduju. – Uskoro postajem deda i mnogo sam ponosan na to, i mnogo sam srećan. Negde krajem avgusta očekujemo… »
Otkriven pol bebe Ksenije Knežević. Evo kada će se pevačica poroditi.
Blic pre 13 sati
Njen otac, Nenad Knežević Knez, izrazio je veliko zadovoljstvo što će uskoro postati deda. Cela porodica je izuzetno srećna i uzbuđena zbog prinove koja se očekuje krajem avgusta. Pevačica Ksenija Knežević je u drugom stanju i broji sitno do porođaja, a… »
Vesti dana »
"Nije nam poništena titula, nije nam ni dodeljena": Partizan se oglasio
Mondo pre 1 danjoš 108 povezanih
Macut i Dačić na vanrednoj sednici Štaba: Hitne mere zbog havarije na cevovodu Rzav
Radio 021 pre 1 danjoš 93 povezane
Aksios: Postignut nacrt sporazuma, čeka se Tramp; Tasnim: Ništa nije dogovoreno
RTS pre 1 danjoš 35 povezanih
Grosi zabrinut zbog prekida komunikacija sa nuklearkom Zaporožje; Japan odbacuje kritike Rusije o vojnom jačanju
RTS pre 1 danjoš 37 povezanih
Senzacija na Garosu! Siner ispao u drugom kolu od Argentinca Serundola, velika prilika za Đokovića (foto, video)
Dnevnik pre 1 danjoš 118 povezanih