Povezane vesti

Vučić o odluci suda u Crnoj Gori: Oni ne kažu da Andrej nije u pravu, nego da mora da trpi

Vučić o odluci suda u Crnoj Gori: Oni ne kažu da Andrej nije u pravu, nego da mora da trpi

N1 Info pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je odluka suda u Podgorici kojom je kao neosnovana, odbačena tužba njegovog brata Andreja protiv dnevnog lista Vijesti u vezi sa objavljivanjem Skaj prepiski, bila očekivana. "Ne znam ni šta mu je trebalo da… »
Vučić: Odluka suda u Podgorici o tužbi Andreja Vučića očekivana

Beta pre 2 sata
Predsednik Srbije Alekandar Vučić kazao je danas da je odluka suda u Podgorici kojom je kao neosnovana, odbačena tužba njegovog brata Andreja protiv dnevnog lista Vijesti u vezi objavljivanja Skaj prepiski, bila očekivana. "Ne znam ni šta mu je trebalo… »
Vučić komentarisao odluku suda u Crnoj Gori po tužbi njegovog brata Andreja

Vučić komentarisao odluku suda u Crnoj Gori po tužbi njegovog brata Andreja

Nova pre 2 sata
Predsednik Srbije Alekandar Vučić kazao je danas da je odluka suda u Podgorici kojom je kao neosnovana, odbačena tužba njegovog brata Andreja protiv dnevnog lista Vijesti u vezi objavljivanja Skaj prepiski, bila očekivana. "Ne znam ni šta mu je trebalo… »
Vučić kaže da je odluka suda u Crnoj Gori po tužbi njegovog brata bila očekivana

Vučić kaže da je odluka suda u Crnoj Gori po tužbi njegovog brata bila očekivana

Serbian News Media pre 2 sata
„Ne znam ni šta mu je trebalo da ih tuži, on normalan čovek misli kad neko napiše da je ubijao, da se bavio dilovanjem droge, da će neko ući u suštinu stvari, samo obratite pažnju, oni nisu ušli u meritum stvari, oni ne kažu da on nije u pravu, nego kažu… »

Pravo u centar pre 2 sata
„Ne znam ni šta mu je trebalo da ih tuži, on normalan čovek misli kad neko napiše da je ubijao, da se bavio dilovanjem droge, da će neko ući u suštinu stvari, samo obratite pažnju, oni nisu ušli u meritum stvari, oni ne kažu da on nije u pravu, nego kažu… »

Radio sto plus pre 1 sat
“Ne znam ni šta mu je trebalo da ih tuži, on normalan čovek misli kad neko napiše da je ubijao, da se bavio dilovanjem droge, da će neko ući u suštinu stvari, samo obratite pažnju, oni nisu ušli u meritum stvari, oni ne kažu da on nije u pravu, nego kažu… »

Vesti dana »