Povezane vesti

Vučić o odluci suda u Crnoj Gori: Oni ne kažu da Andrej nije u pravu, nego da mora da trpi

Vučić o odluci suda u Crnoj Gori: Oni ne kažu da Andrej nije u pravu, nego da mora da trpi

N1 Info pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je odluka suda u Podgorici kojom je kao neosnovana, odbačena tužba njegovog brata Andreja protiv dnevnog lista Vijesti u vezi sa objavljivanjem Skaj prepiski, bila očekivana. "Ne znam ni šta mu je trebalo da… »
Vučić: Odluka suda u Podgorici o tužbi Andreja Vučića očekivana

Beta pre 21 dana
Predsednik Srbije Alekandar Vučić kazao je danas da je odluka suda u Podgorici kojom je kao neosnovana, odbačena tužba njegovog brata Andreja protiv dnevnog lista Vijesti u vezi objavljivanja Skaj prepiski, bila očekivana. "Ne znam ni šta mu je trebalo… »
Vučić komentarisao odluku suda u Crnoj Gori po tužbi njegovog brata Andreja

Vučić komentarisao odluku suda u Crnoj Gori po tužbi njegovog brata Andreja

Nova pre 21 dana
Predsednik Srbije Alekandar Vučić kazao je danas da je odluka suda u Podgorici kojom je kao neosnovana, odbačena tužba njegovog brata Andreja protiv dnevnog lista Vijesti u vezi objavljivanja Skaj prepiski, bila očekivana. "Ne znam ni šta mu je trebalo… »
Vučić kaže da je odluka suda u Crnoj Gori po tužbi njegovog brata bila očekivana

Vučić kaže da je odluka suda u Crnoj Gori po tužbi njegovog brata bila očekivana

Serbian News Media pre 21 dana
„Ne znam ni šta mu je trebalo da ih tuži, on normalan čovek misli kad neko napiše da je ubijao, da se bavio dilovanjem droge, da će neko ući u suštinu stvari, samo obratite pažnju, oni nisu ušli u meritum stvari, oni ne kažu da on nije u pravu, nego kažu… »

Pravo u centar pre 21 dana
„Ne znam ni šta mu je trebalo da ih tuži, on normalan čovek misli kad neko napiše da je ubijao, da se bavio dilovanjem droge, da će neko ući u suštinu stvari, samo obratite pažnju, oni nisu ušli u meritum stvari, oni ne kažu da on nije u pravu, nego kažu… »

Radio sto plus pre 21 dana
“Ne znam ni šta mu je trebalo da ih tuži, on normalan čovek misli kad neko napiše da je ubijao, da se bavio dilovanjem droge, da će neko ući u suštinu stvari, samo obratite pažnju, oni nisu ušli u meritum stvari, oni ne kažu da on nije u pravu, nego kažu… »

Vesti dana »