Povezane vesti
" Pitao sam lekara da žena dođe kod njega, a on mi je rekao..." Muž poznate pevačice otvoreno o potomstvu: Nije nam se dalo...…
Kurir pre 5 sati
Muž pevačice Branke Sovrlić, Sadik Pašić rekao je da mu je ginekolog supruge rekao da ona "promeni petla", kada su govorili o tome zbog čega ima poteškoće da zatrudni. Naime, Paja tvrdi da je u braku sa pevačicom presrećan, kao i da su jednom drugom… »
"Ginekolog je rekao da moja žena promeni petla" Muž naše pevačice šokirao izjavom o potomstvu: "Nije se dalo"
Telegraf pre 6 sati
Pevačica Branka Sovrlić decenijama je u skladnom braku sa suprugom Sadikom Pašićem. Par se nije ostvario u roditeljskoj ulozi, međutim, jedno drugom su velika podrška i ljubavi među njima ne manjka. Sada je suprug pevačice iznenadio sve rekavši da mu je… »
Muž naše pevačice se kupa u parama, a izjavom o potomstvu šokirao: "Ginekolog je savetovao da promeni petla"
Mondo pre 8 sati
Paja tvrdi da je u braku sa pevačicom Brankom Sovrlić presrećan, kao i da su jednom drugom najveća podrška, iako se deca nisu dogodila. "Pitao sam jednog ginekologa: Da dođe moja Branka kod tebe? a on mi kaže: Neka promeni petla. Šta ću, ja da pitam… »
"Ginekolog je rekao da moja žena promeni petla" Muž naše pevačice se kupa u parama, a izjavom o potomstvu šokirao: "Nije nam…
Blic pre 9 sati
Branka otvoreno priča o tome što nema dece i kaže da je to ne muči Ginekolog je na šaljiv način sve objasnio Paji Muž pevačice Branke Sovrlić, Sadik Pašić rekao je za Blic da mu je ginekolog supruge rekao da ona "promeni petla", kada su govorili o tome… »
Vesti dana »
Nije kraj: Partizan će ipak morati na terenu da zaradi titulu!
Euronews pre 52 minutajoš 103 povezane
Rzav pred puštanjem u rad: Pri kraju sanacija kvara koji je ostavio četiri opštine bez vode
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 93 povezane
Grosi izrazio zabrinutost zbog prekida komunikacija kod Zaporoške nuklearke
Politika pre 12 minutajoš 37 povezanih
Kolinjon eliminisao petog tenisera sveta u drugom kolu Rolan Garosa
Radio sto plus pre 47 minutajoš 113 povezane