Povezane vesti
'Pozivala sam ljude u baštu da se igraju mojom bombom'
BBC News pre 1 dan
U bašti kuće u Noriču više od 60 godina stajalo je nešto za šta su vlasnici mislili da je 'samo granata'. Valeri Smit iz Noriča u Engleskoj više od 66 godina čuvala je u bašti predmet za koji je verovala da je samo „obična granata", a koji je vremenom… »
‘Pozivala sam ljude u baštu da se igraju mojom bombom’
Danas pre 1 dan
Valeri Smit iz Noriča u Engleskoj više od 66 godina čuvala je u bašti predmet za koji je verovala da je samo „obična granata“, a koji je vremenom postao neobična „atrakcija“ na komšijskim okupljanjima. Njen sin je predmet doneo kući još dok je bio dete… »
Danas pre 1 dan
Valeri Smit iz Noriča u Engleskoj više od 66 godina čuvala je u bašti predmet za koji je verovala da je samo „obična granata“, a koji je vremenom postao neobična „atrakcija“ na komšijskim okupljanjima. Njen sin je predmet doneo kući još dok je bio dete… »
NIN pre 1 dan
Valeri Smit iz Noriča u Engleskoj više od 66 godina čuvala je u bašti predmet za koji je verovala da je samo "obična granata", a koji je vremenom postao neobična "atrakcija" na komšijskim okupljanjima. Njen sin je predmet doneo kući još dok je bio dete… »
Južne vesti pre 1 dan
Shaun Whitmore/BBC Valeri Smit kaže da je odbila da napusti dom kada su joj rekli za bombu Valeri Smit iz Noriča u Engleskoj više od 66 godina čuvala je u bašti predmet za koji je verovala da je samo „obična granata“, a koji je vremenom postao neobična… »
Radio 021 pre 1 dan
U bašti kuće u Noriču više od 60 godina stajalo je nešto za šta su vlasnici mislili da je 'samo granata'. Shaun Whitmore/BBC Valeri Smit kaže da je odbila da napusti dom kada su joj rekli za bombu Valeri Smit iz Noriča u Engleskoj više od 66 godina… »
Vesti dana »
Novak posle poraza: Čestitke Fonseki – ponosan sam na mentalitet vuka
Sputnik pre 1 danjoš 75 povezanih
Vasiljević: "Na trenažnom letu se srušio helikopter"; "Piloti nemaju ozbiljnije povrede"
B92 pre 4 satijoš 44 povezane
Polemika o slučaju Senjak na sednici skupštinskog odbora: Šta je rekao ministar Dačić, a šta su pitali poslanici? (VIDEO)
Insajder pre 6 satijoš 37 povezanih
Jovanović: U drugom poluvremenu smo bili čvršći i znali šta želimo u napadu
Radio sto plus pre 2 satajoš 57 povezanih