Povezane vesti

"Brak se sveo na nivo auta, nisam za bilo kakve registracije" Vendi progovorila o najvećoj intimi, pa priznala kako živi sa…

"Brak se sveo na nivo auta, nisam za bilo kakve registracije" Vendi progovorila o najvećoj intimi, pa priznala kako živi sa…

Blic pre 1 dan
Vesna Vukelić Vendi tvrdi: "Brak je sveden na nivo automobila" U kući tvrdi da ima viši standard - nema ogovaranja, nema banalizacije Iako je na medijskoj sceni poznata po britkom jeziku i brutalnoj iskrenosti zbog koje je često ulazila u konflikte… »
"Brak je sveden na nivo automobila" Vendi progovorila o porodici i braku: Jako je važno ne pričati o intimi, često zna da bude…

"Brak je sveden na nivo automobila" Vendi progovorila o porodici i braku: Jako je važno ne pričati o intimi, često zna da bude…

Kurir pre 1 dan
Vesna Vukelić Vendi bila je jednom prilikom gost emisije autora i voditelja Jovane Matić Đokić " Nije sve tako crno" i prvi put govorila o svom odrastanju, ocu i vaspitanju. Iako svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti za Kurir je govorila o… »
"Sve što mi je jako važno, nije gušio u meni" Ovo je suprug Vesne Vukelić Vendi, sa bivšim fudbalerom dobila pravu lepoticu…

"Sve što mi je jako važno, nije gušio u meni" Ovo je suprug Vesne Vukelić Vendi, sa bivšim fudbalerom dobila pravu lepoticu…

Kurir pre 1 dan
Vesna Vukelić godinama je u srećnom braku sa bivšim fudbalerom OFK Beograda Branimirom Banjcem. Pevačica je sa Branimirom Banjcem iz najveće ljubavi dobila ćerku Nikoletu. Jednom prilikom Vesna je govorila o suprugu i otkrila šta je tajna njene srećne… »

Vesti dana »