Povezane vesti
O čemu je reč? Novak Đoković otkrio da ove godine neće organizovati svoj ATP turnir
Kurir pre 8 sati
Turnir ATP Serije 250 u Atini se neće održati ove godine, pa je srpske medije interesovalo da li ima nekih vesti u pogledu ponovnog priređivanja tog turnira u nekom drugom terminu ili sezoni? “Atina je dobila sada WTA turnir, i moj brat Đorđe će to… »
Novak: Turnir? Videćemo kakvo će stanje biti u Srbiji, Grčkoj…
Sport klub pre 8 sati
Novak Đoković govorio je o planovima za organizaciju turnira u Grčkoj i otkrio da je postojala ozbiljna želja da Atina opet dobije ATP turnir, ali da projekat za sada nije realizovan. „Atina je dobila sada WTA turnir. Đole, brat moj, organizovaće to… »
Hoće li biti ATP turnira u Srbiji? Novak dao odgovor koji niko nije želeo da čuje
Nova pre 8 sati
Novak Đoković ne veruje da ćemo opet imati turnir u Srbiji, ali će se u Grčkoj održati sigurno jedan WTA turnir ove godine. Za sada nema novih informacija, osim WTA turnira. "Atina je dobila sada WTA turnir. Đole, brat moj će organizovati to. Ja mislim… »
Atina prošla (skoro) kao Beograd, a budućnost je neizvesna - Novak otkrio nove detalje
B92 pre 8 sati
Srpski teniser Novak Đoković govorio je o statusu turnira koje organizuje njegova porodica, na čelu sa direktorom i bratom Đorđem. Praktično svake godine je neizvesna budućnost turnira koje organizuju Đokovići, od kada su se početkom 2020-ih vratili na… »
Vesti dana »
"Nije nam poništena titula, nije nam ni dodeljena": Partizan se oglasio
Mondo pre 1 danjoš 108 povezanih
Macut i Dačić na vanrednoj sednici Štaba: Hitne mere zbog havarije na cevovodu Rzav
Radio 021 pre 1 danjoš 93 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB - Hamnei nije odobrio nacrt memoranduma, zbog toga nije ni Tramp
RTV pre 5 satijoš 35 povezanih
Rat u Ukrajini: Rusija obavestila OEBS da su Moskva i Zapad blizu vojnog sukoba
Euronews pre 1 danjoš 37 povezanih
Novo iznenađenje u Parizu: Stefanos Cicipas eliminisan sa Rolan Garosa
Kurir pre 1 satjoš 118 povezanih