Povezane vesti
Ceca posle 30 godina otkrila istinu o ogrlici za koju se pričalo da je ukradena: "Imam je i dan danas"
Mondo pre 23 dana
Ceca Ražnatović je nedavno progovorila o ogrlici za koju se pričalo da je ukradena. Posle tri decenije je otkrila pravu istinu, a kako kaže, još uvek je poseduje. Ceca je tada progovorila o razbijanju mitova koji su vezani za nju. "Ja ili nešto… »
Ceca Ražnatović posle 30 godina progovorila o ogrlici za koju se pričalo da je ukradena: Evo šta se krije iza svega
Blic pre 23 dana
Naglasila je da još uvek poseduje ogrlicu i da su priče o krađi potpuno neistinite. Ceca je istakla da su mitovi i negativne urbane legende o njenom životu veoma iritantni, ali ih razbija činjenicama. Ceca Ražnatović je nedavno progovorila o ogrlici za… »
Vesti dana »
Najveći šok na Mundijalu! Senzacija nad senzacijama! Favorita opio Rum! (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 23 povezane
Planeta bruji o onome što je uradio srpski zet nakon magične utakmice! Napravio čudo na Mundijalu, pa jednim gestom dirnuo mnoge
Kurir pre 1 minutjoš 11 povezanih
Ceca o odlasku iz Zvezda Granda i pobedi svoje kandidatkinje: "Svake godine sam na podijumu"
Telegraf pre 3 satajoš 11 povezanih
Vens stigao u Švajcarsku, iransku delegaciju predvodi Kalibaf; Izrael ne prestaje da napada jug Libana
RTS pre 26 minutajoš 3 povezane