Повезане вести
Цеца после 30 година открила истину о огрлици за коју се причало да је украдена: "Имам је и дан данас"
Мондо пре 2 дана
Цеца Ражнатовић је недавно проговорила о огрлици за коју се причало да је украдена. После три деценије је открила праву истину, а како каже, још увек је поседује. Цеца је тада проговорила о разбијању митова који су везани за… »
Цеца Ражнатовић после 30 година проговорила о огрлици за коју се причало да је украдена: Ево шта се крије иза свега
Блиц пре 2 дана
Нагласила је да још увек поседује огрлицу и да су приче о крађи потпуно неистините. Цеца је истакла да су митови и негативне урбане легенде о њеном животу веома иритантни, али их разбија чињеницама. Цеца Ражнатовић је недавно… »
Вести дана »
(Фото/видео) Свечаност поводом Дана МУП и Дана полиције: "Полицијски службеници стуб државе, плате ће значајно порасти"
Невсмакс Балканс пре 7 минутајош 28 повезаних
Хаос у Паризу: Стотине ухапшених и повређених током прославе победе ПСЖ-а у Лиги шампиона
BBC News пре 1 сатјош 37 повезаних
Овакав почетак јуна нисте очекивали! Ова 2 дана биће веома критична: прете олује са грмљавином и град
Телеграф пре 7 минутајош 27 повезаних
Дачић: Ако социјалисти желе да останем председник ја сам спреман, нисам узалуд поново рођен
Бета пре 4 сатијош 12 повезаних