Povezane vesti
Počelo suđenje za ubistvo Aleksića, Babić tvrdi da njegovi meci nisu bili smrtonosni
Euronews 28.05.2026
U Višem sudu u Beogradu danas je na početku suđenja za ubistvo Ivana Aleksića u Ulici Gavrila Principa u junu prošle godine, optuženi Nikola Babić rekao da je tada nasumično pucao, ali da njegovi meci nisu bili "smrtonosni". Babić je, iznoseći svoju… »
Beograd: Počelo suđenje za ubistvo Ivana Aleksića u Ulici Gavrila Principa
RTV 28.05.2026
BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu danas je na početku suđenja za ubistvo Ivana Aleksića u Ulici Gavrila Principa u junu prošle godine, optuženi Nikola Babić rekao da je tada nasumično pucao, ali da njegovi meci nisu bili "smrtonosni". Babić je, iznoseći… »
"Nasumično sam pucao, bio sam drogiran" Šok odbrana Babića za ubistvo Aleksića u Gavrila Principa: "Rekli su mi da Mitića…
Kurir 28.05.2026
U Višem sudu u Beogradu danas je na početku suđenja za ubistvo Ivana Aleksića u Ulici Gavrila Principa u junu prošle godine, optuženi Nikola Babić rekao da je tada nasumično pucao, ali da njegovi meci nisu bili "smrtonosni". Babić je, iznoseći svoju… »
Vesti dana »
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 132 povezane
Narednih dana natprosečno toplo: Koliko će trajati Miholjsko leto
Glas Zaječara pre 2 satajoš 38 povezanih
(Foto) Napad nožem u osnovnoj školi: Učenik ubio nastavnicu (61) u Slovačkoj, dvoje ranio
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 12 povezanih
Amerikanci odlaze iz Iraka, Iran ima poseban razlog za slavlje: Bliski istok pred novom neizvesnošću
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih