Povezane vesti
Počelo suđenje za ubistvo Aleksića, Babić tvrdi da njegovi meci nisu bili smrtonosni
Euronews 28.05.2026
U Višem sudu u Beogradu danas je na početku suđenja za ubistvo Ivana Aleksića u Ulici Gavrila Principa u junu prošle godine, optuženi Nikola Babić rekao da je tada nasumično pucao, ali da njegovi meci nisu bili "smrtonosni". Babić je, iznoseći svoju… »
Beograd: Počelo suđenje za ubistvo Ivana Aleksića u Ulici Gavrila Principa
RTV 28.05.2026
BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu danas je na početku suđenja za ubistvo Ivana Aleksića u Ulici Gavrila Principa u junu prošle godine, optuženi Nikola Babić rekao da je tada nasumično pucao, ali da njegovi meci nisu bili "smrtonosni". Babić je, iznoseći… »
"Nasumično sam pucao, bio sam drogiran" Šok odbrana Babića za ubistvo Aleksića u Gavrila Principa: "Rekli su mi da Mitića…
Kurir 28.05.2026
U Višem sudu u Beogradu danas je na početku suđenja za ubistvo Ivana Aleksića u Ulici Gavrila Principa u junu prošle godine, optuženi Nikola Babić rekao da je tada nasumično pucao, ali da njegovi meci nisu bili "smrtonosni". Babić je, iznoseći svoju… »
Vesti dana »
Ko najviše zarađuje u Srbiji: Programeri na vrhu liste, najniže plate u jednoj delatnosti
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane
U NEDELJU SUNČANO I TOPLIJE, POPODNE MOGUĆA KRATKOTRAJNA KIŠA
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 26 povezanih
Policijska akcija kod Novog Pazara: Uhapšen zbog 400 kilograma duvana bez dokumentacije
B92 pre 52 minutajoš 17 povezanih