Povezane vesti

Počelo suđenje za ubistvo Aleksića, Babić tvrdi da njegovi meci nisu bili smrtonosni

Počelo suđenje za ubistvo Aleksića, Babić tvrdi da njegovi meci nisu bili smrtonosni

Euronews pre 24 dana
U Višem sudu u Beogradu danas je na početku suđenja za ubistvo Ivana Aleksića u Ulici Gavrila Principa u junu prošle godine, optuženi Nikola Babić rekao da je tada nasumično pucao, ali da njegovi meci nisu bili "smrtonosni". Babić je, iznoseći svoju… »
Beograd: Počelo suđenje za ubistvo Ivana Aleksića u Ulici Gavrila Principa

Beograd: Počelo suđenje za ubistvo Ivana Aleksića u Ulici Gavrila Principa

RTV pre 24 dana
BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu danas je na početku suđenja za ubistvo Ivana Aleksića u Ulici Gavrila Principa u junu prošle godine, optuženi Nikola Babić rekao da je tada nasumično pucao, ali da njegovi meci nisu bili "smrtonosni". Babić je, iznoseći… »
"Nasumično sam pucao, bio sam drogiran" Šok odbrana Babića za ubistvo Aleksića u Gavrila Principa: "Rekli su mi da Mitića…

"Nasumično sam pucao, bio sam drogiran" Šok odbrana Babića za ubistvo Aleksića u Gavrila Principa: "Rekli su mi da Mitića…

Kurir pre 24 dana
U Višem sudu u Beogradu danas je na početku suđenja za ubistvo Ivana Aleksića u Ulici Gavrila Principa u junu prošle godine, optuženi Nikola Babić rekao da je tada nasumično pucao, ali da njegovi meci nisu bili "smrtonosni". Babić je, iznoseći svoju… »

Vesti dana »