Povezane vesti
Počelo suđenje za ubistvo Aleksića, Babić tvrdi da njegovi meci nisu bili smrtonosni
Euronews pre 24 dana
U Višem sudu u Beogradu danas je na početku suđenja za ubistvo Ivana Aleksića u Ulici Gavrila Principa u junu prošle godine, optuženi Nikola Babić rekao da je tada nasumično pucao, ali da njegovi meci nisu bili "smrtonosni". Babić je, iznoseći svoju… »
Beograd: Počelo suđenje za ubistvo Ivana Aleksića u Ulici Gavrila Principa
RTV pre 24 dana
BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu danas je na početku suđenja za ubistvo Ivana Aleksića u Ulici Gavrila Principa u junu prošle godine, optuženi Nikola Babić rekao da je tada nasumično pucao, ali da njegovi meci nisu bili "smrtonosni". Babić je, iznoseći… »
"Nasumično sam pucao, bio sam drogiran" Šok odbrana Babića za ubistvo Aleksića u Gavrila Principa: "Rekli su mi da Mitića…
Kurir pre 24 dana
U Višem sudu u Beogradu danas je na početku suđenja za ubistvo Ivana Aleksića u Ulici Gavrila Principa u junu prošle godine, optuženi Nikola Babić rekao da je tada nasumično pucao, ali da njegovi meci nisu bili "smrtonosni". Babić je, iznoseći svoju… »
Vesti dana »
Dmitrijeve ocene: Merc bi mogao ponoviti politički pad Starmera
Politika pre 31 minutajoš 75 povezanih
Vens i iranski zvaničnici završili novu rundu pregovora: Napredak postoji, ali Tramp ponovo preti Teheranu
Nova pre 1 satjoš 41 povezana