Povezane vesti

Ovaj pevač će biti kum na svadbi Mine i Kaspera: Otkrio detalje, "Znao sam sve pre medija"

Ovaj pevač će biti kum na svadbi Mine i Kaspera: Otkrio detalje, "Znao sam sve pre medija"

Blic pre 1 dan
Nova pesma 'Nidje nema Crne gore' govori o nostalgiji za domovinom i posebno je emotivno doživeo. Dotakao se i svog dueta sa Minom Kostić, ističući da je publika ta koja treba da odluči koji je hit veći. Posle dužeg odsustva sa medijske scene, pevač… »
Ovaj pevač će biti kum na svadbi Mine i Kaspera?! Izašao iz ilegale, pa iznenadio sve detaljima: Znao sam sve pre medija

Ovaj pevač će biti kum na svadbi Mine i Kaspera?! Izašao iz ilegale, pa iznenadio sve detaljima: Znao sam sve pre medija

Kurir pre 1 dan
Posle dužeg odsustva sa medijske scene, pevač Goran Vukošić pojavio se na promociji novog albuma kolege Bobana Rajovića, gde je privukao veliku pažnju. Vukošić je tom prilikom najavio svoj muzički povratak, iskreno govorio o pauzi koju je napravio, ali i… »
"Znao sam sve pre medija..." Goran o Mininoj i Kasperovoj priči, pa pomenuo koleginicu Jadranku Barjaktarović

"Znao sam sve pre medija..." Goran o Mininoj i Kasperovoj priči, pa pomenuo koleginicu Jadranku Barjaktarović

Telegraf pre 1 dan
Pevač Goran Vukošić pojavio se na promociji novog albuma svog kolege Bobana Rajovića, gde je privukao veliku pažnju medija i prisutnih gostiju. Nakon dužeg odsustva sa javne i medijske scene, Goran je otvoreno govorio o periodu iza sebe, ali i o… »

Vesti dana »