Povezane vesti
Ovaj pevač će biti kum na svadbi Mine i Kaspera: Otkrio detalje, "Znao sam sve pre medija"
Blic pre 23 dana
Nova pesma 'Nidje nema Crne gore' govori o nostalgiji za domovinom i posebno je emotivno doživeo. Dotakao se i svog dueta sa Minom Kostić, ističući da je publika ta koja treba da odluči koji je hit veći. Posle dužeg odsustva sa medijske scene, pevač… »
Ovaj pevač će biti kum na svadbi Mine i Kaspera?! Izašao iz ilegale, pa iznenadio sve detaljima: Znao sam sve pre medija
Kurir pre 23 dana
Posle dužeg odsustva sa medijske scene, pevač Goran Vukošić pojavio se na promociji novog albuma kolege Bobana Rajovića, gde je privukao veliku pažnju. Vukošić je tom prilikom najavio svoj muzički povratak, iskreno govorio o pauzi koju je napravio, ali i… »
"Znao sam sve pre medija..." Goran o Mininoj i Kasperovoj priči, pa pomenuo koleginicu Jadranku Barjaktarović
Telegraf pre 23 dana
Pevač Goran Vukošić pojavio se na promociji novog albuma svog kolege Bobana Rajovića, gde je privukao veliku pažnju medija i prisutnih gostiju. Nakon dužeg odsustva sa javne i medijske scene, Goran je otvoreno govorio o periodu iza sebe, ali i o… »
Vesti dana »
Džej Di Vens: Nema nikakvih pokazatelja da je Ormuski moreuz zatvoren
N1 Info pre 6 satijoš 29 povezanih
Svađa Trampa i Meloni: Nova razmena komentara i kritike tuđeg rejtinga
Radio 021 pre 1 satjoš 24 povezane
"Suzana je pozvana, ali neće doći!" Direktor Granda pred finale ZG o Saši Popoviću: "Voleo bih da je tu"
Telegraf pre 4 minutajoš 20 povezanih
Muškarac poginuo u sudaru automobila i autobusa kod Niša, tri osobe povređene
Glas juga pre 1 satjoš 18 povezanih