Povezane vesti

"Kada smo mi došli, bio je 56 miliona", Milka Forcan otkrila koliko je smanjen poveći dug Partizana na kraju ove sezone…

"Kada smo mi došli, bio je 56 miliona", Milka Forcan otkrila koliko je smanjen poveći dug Partizana na kraju ove sezone…

Dnevnik pre 2 sata
Potpredsednica Partizana, Milka Forcan gostovala je večeras u "KiDa Showu" na Mozzart TV-u u kojem je pričala o mnogim stvarima vezanim za funkcionisanje crno-belog kluba i svim problemima koji su okruživali ekipu tokom sezone. Ističe da nije zadovoljna… »
Forcan o raskolu u Partizanu: Ovako je teško, nemoguće raditi

Forcan o raskolu u Partizanu: Ovako je teško, nemoguće raditi

Sport klub pre 4 sati
"Mislim da je ovo vanredna situacija u kojoj se nalazi i Fudbalski klub Partizan i mi kao Uprava. Svi se loše osećamo u ovakvoj situaciji i mislim da treba da dođe do nekog redefinisanja i nekog raspleta kakav god taj rasplet bio 1. juna. Svi isčejujemo… »
Oglasila se Milka Forcan: Potpredsednica otkrila koliki je dug Partizana! Drastična promena

Oglasila se Milka Forcan: Potpredsednica otkrila koliki je dug Partizana! Drastična promena

Kurir pre 4 sati
Milka Forcan, potpredsednica FK Partizan, izjavila je da je dug kluba tokom protekle sezone značajno smanjen i sada iznosi manje od 39 miliona evra, naspram početnih 56 miliona kada je nova uprava preuzela vođenje crno-belih. Jedna od čelnica kluba iz… »
Milka Forcan otkrila: "Dug Partizana smanjen za čak 17 miliona evra"

Milka Forcan otkrila: "Dug Partizana smanjen za čak 17 miliona evra"

B92 pre 3 sata
Potpredsednica Partizana Milka Forcan gostovala je u emisiji „KiDa Show" na Mozzart TV, gde je govorila o stanju u klubu, rezultatima, ali i finansijskoj situaciji crno-belih. Forcan je priznala da u Partizanu nisu zadovoljni sportskim rezultatima… »
"Tada je krenuo raspad": Milka Forcan otkrila zašto su Predrag Mijatović i Danko Lazović zaratili u Partizanu!

"Tada je krenuo raspad": Milka Forcan otkrila zašto su Predrag Mijatović i Danko Lazović zaratili u Partizanu!

Telegraf pre 4 sati
Poslednjih dana u Humskoj su burni dani jer se priprema Skupština FK Partizan, gde imamo dve struje, jednu predstavlja Predrag Mijatović, a drugu ostatak rukovodstva, gde su Rasim Ljajić, Milka Forcan i Danko Lazović. Milka Forcan je gostujući u "Kida… »
Milka Forcan podigla glas zbog svađa u Partizanu: "Nađete se u rijalitiju, ružno je da izlaze uvrede"

Milka Forcan podigla glas zbog svađa u Partizanu: "Nađete se u rijalitiju, ružno je da izlaze uvrede"

Telegraf pre 4 sati
Fudbalski klub Partizan nalazi se na prekretnici, pošto će se 1. juna održati Skupština na kojoj će se razgovarati i o poverenju članovima Upravnog odbora. Pred ovo okupljanje, kao gošća "KiDa Showa" na Mozzart TV, potpredsednica Partizana, Milka Forcan… »
Milka Forcan otkrila koliko iznosi dug Partizana na kraju sezone: "Kada smo mi došli, bio je 56 miliona"

Milka Forcan otkrila koliko iznosi dug Partizana na kraju sezone: "Kada smo mi došli, bio je 56 miliona"

Telegraf pre 5 sati
Potpredsednica Partizana, Milka Forcan gostovala je večeras u "KiDa Showu" na Mozzart TV-u u kojem je pričala o mnogim stvarima vezanim za funkcionisanje crno-belog kluba i svim problemima koji su okruživali ekipu tokom sezone. Ističe da nije zadovoljna… »
Milka Forcan otkrila mnogobrojne probleme u Partizanu: "Klub nije kreditno sposoban, ne može da..."

Milka Forcan otkrila mnogobrojne probleme u Partizanu: "Klub nije kreditno sposoban, ne može da..."

Telegraf pre 4 sati
Potpredsednica Partizana, Milka Forcan gostujući u emisiji "KiDa Show" na Mozzart TV govorila je o izazovnoj situaciji u fudbalskom klubu, ističući sve važne stvari koje navijači treba da znaju pred Skupštinu koja će biti održana 1. juna. Ona je pomenula… »
Milka Forcan otkrila kad je nastao problem s Peđom Mijatovićem zbog razgovora sa Vučićem: "Tada je počeo..."

Milka Forcan otkrila kad je nastao problem s Peđom Mijatovićem zbog razgovora sa Vučićem: "Tada je počeo..."

Telegraf pre 4 sati
Potpredsednica Partizana zadužena za finansije i poslovanje kluba iz Humske, Milka Forcan, bila je gost "Kida Show" emisije koja se emituje na Mozzart TV-u, gde je bez dlake na jeziku pričala o situaciji u Humskoj i sukobu dve struje, gde su na jednoj… »

Vesti dana »