Povezane vesti
"Kada smo mi došli, bio je 56 miliona", Milka Forcan otkrila koliko je smanjen poveći dug Partizana na kraju ove sezone…
Dnevnik pre 2 sata
Potpredsednica Partizana, Milka Forcan gostovala je večeras u "KiDa Showu" na Mozzart TV-u u kojem je pričala o mnogim stvarima vezanim za funkcionisanje crno-belog kluba i svim problemima koji su okruživali ekipu tokom sezone. Ističe da nije zadovoljna… »
Forcan o raskolu u Partizanu: Ovako je teško, nemoguće raditi
Sport klub pre 4 sati
"Mislim da je ovo vanredna situacija u kojoj se nalazi i Fudbalski klub Partizan i mi kao Uprava. Svi se loše osećamo u ovakvoj situaciji i mislim da treba da dođe do nekog redefinisanja i nekog raspleta kakav god taj rasplet bio 1. juna. Svi isčejujemo… »
Oglasila se Milka Forcan: Potpredsednica otkrila koliki je dug Partizana! Drastična promena
Kurir pre 4 sati
Milka Forcan, potpredsednica FK Partizan, izjavila je da je dug kluba tokom protekle sezone značajno smanjen i sada iznosi manje od 39 miliona evra, naspram početnih 56 miliona kada je nova uprava preuzela vođenje crno-belih. Jedna od čelnica kluba iz… »
Milka Forcan otkrila: "Dug Partizana smanjen za čak 17 miliona evra"
B92 pre 3 sata
Potpredsednica Partizana Milka Forcan gostovala je u emisiji „KiDa Show" na Mozzart TV, gde je govorila o stanju u klubu, rezultatima, ali i finansijskoj situaciji crno-belih. Forcan je priznala da u Partizanu nisu zadovoljni sportskim rezultatima… »
"Tada je krenuo raspad": Milka Forcan otkrila zašto su Predrag Mijatović i Danko Lazović zaratili u Partizanu!
Telegraf pre 4 sati
Poslednjih dana u Humskoj su burni dani jer se priprema Skupština FK Partizan, gde imamo dve struje, jednu predstavlja Predrag Mijatović, a drugu ostatak rukovodstva, gde su Rasim Ljajić, Milka Forcan i Danko Lazović. Milka Forcan je gostujući u "Kida… »
Milka Forcan podigla glas zbog svađa u Partizanu: "Nađete se u rijalitiju, ružno je da izlaze uvrede"
Telegraf pre 4 sati
Fudbalski klub Partizan nalazi se na prekretnici, pošto će se 1. juna održati Skupština na kojoj će se razgovarati i o poverenju članovima Upravnog odbora. Pred ovo okupljanje, kao gošća "KiDa Showa" na Mozzart TV, potpredsednica Partizana, Milka Forcan… »
Milka Forcan otkrila koliko iznosi dug Partizana na kraju sezone: "Kada smo mi došli, bio je 56 miliona"
Telegraf pre 5 sati
Potpredsednica Partizana, Milka Forcan gostovala je večeras u "KiDa Showu" na Mozzart TV-u u kojem je pričala o mnogim stvarima vezanim za funkcionisanje crno-belog kluba i svim problemima koji su okruživali ekipu tokom sezone. Ističe da nije zadovoljna… »
Milka Forcan otkrila mnogobrojne probleme u Partizanu: "Klub nije kreditno sposoban, ne može da..."
Telegraf pre 4 sati
Potpredsednica Partizana, Milka Forcan gostujući u emisiji "KiDa Show" na Mozzart TV govorila je o izazovnoj situaciji u fudbalskom klubu, ističući sve važne stvari koje navijači treba da znaju pred Skupštinu koja će biti održana 1. juna. Ona je pomenula… »
Milka Forcan otkrila kad je nastao problem s Peđom Mijatovićem zbog razgovora sa Vučićem: "Tada je počeo..."
Telegraf pre 4 sati
Potpredsednica Partizana zadužena za finansije i poslovanje kluba iz Humske, Milka Forcan, bila je gost "Kida Show" emisije koja se emituje na Mozzart TV-u, gde je bez dlake na jeziku pričala o situaciji u Humskoj i sukobu dve struje, gde su na jednoj… »
Vesti dana »
Partizan ipak nije šampion: Igraće se nova utakmica sa Vojvodinom
Newsmax Balkans pre 1 danjoš 108 povezanih
Grad Čačak: Radovi na sanaciji Rzava pri kraju, tehnička voda stiže sutra pre podne
Euronews pre 3 satajoš 93 povezane
Kriza na Bliskom istoku: Američki mediji: SAD i Iran blizu sporazuma o nuklearnim pregovorima, čeka se potvrda Trampa
Euronews pre 1 danjoš 35 povezanih
Grosi izrazio zabrinutost zbog prekida komunikacija kod Zaporoške nuklearke
Politika pre 2 satajoš 37 povezanih
Novo iznenađenje u Parizu: Stefanos Cicipas eliminisan sa Rolan Garosa
Kurir pre 1 satjoš 118 povezanih