Povezane vesti

"Dotakla sam dno, znala sam da gore ne može": Kaća Živković krila vezu sa Stojketom, progovorila o teškom periodu

"Dotakla sam dno, znala sam da gore ne može": Kaća Živković krila vezu sa Stojketom, progovorila o teškom periodu

Mondo pre 17 sati
Katarina Živković svoju ljubav sa Nebojšom Stojkovićem Stojketom dugo je krila od svih, a kada se saznalo da sa njim ima dete njihov odnos je postao jedna od glavnih tema javnosti zbog njegove kriminalne prošlosti. Kaća je nedavno gostovala u emisijigde… »
"Ne mogu da kažem da sam se zaljubila..." Kaća o ljubavi sa Stojketom i o teškom periodu: Dotakla sam dno, znala sam da...

"Ne mogu da kažem da sam se zaljubila..." Kaća o ljubavi sa Stojketom i o teškom periodu: Dotakla sam dno, znala sam da...

Kurir pre 19 sati
Pevačica Katarina Živković dobila je sina sa Nebojšom Stojkovićem Stojketom, kojeg je dugo krila od javnosti. Njenu ljubav sa Stojketom je razotkrila njena bivša drugarica Kija Kockar, kada je ušla u javno rat s njom. Kaća je nedavno govorila o teškom… »
"Dotakla sam dno, znala sam da gore ne može" Kaća Živković vezu sa Stojketom krila od svih, a o teškom periodu je samo jednom…

"Dotakla sam dno, znala sam da gore ne može" Kaća Živković vezu sa Stojketom krila od svih, a o teškom periodu je samo jednom…

Blic pre 20 sati
Godinama je tražila prihvatanje u porodici, ali je doživela razočarenje i naučila da ne mora biti prihvaćena od svojih najbližih da bi bila srećna. Shvatila je da su mnogi ljudi oko nje bili tu iz interesa i da nije imala prave prijatelje, već fanove… »
"Ne mogu da kažem da sam se zaljubila": Kaća o ljubavi sa Stojketom: "Dotakla sam dno, znala sam da..."

"Ne mogu da kažem da sam se zaljubila": Kaća o ljubavi sa Stojketom: "Dotakla sam dno, znala sam da..."

Telegraf pre 19 sati
Pevačica Katarina Živković dobila je sina sa Nebojšom Stojkovićem Stojketom, kojeg je dugo krila od javnosti. Njenu ljubav sa Stojketom je razotkrila njena bivša drugarica Kija Kockar, kada je ušla u javno rat s njom. Kaća je nedavno gostovala u emisiji… »

Vesti dana »