Povezane vesti

Mađarska opet razočarala Ukrajinu: Budimpešta neće slati oružje ni vojnu opremu Kijevu

Mađarska opet razočarala Ukrajinu: Budimpešta neće slati oružje ni vojnu opremu Kijevu

Kurir pre 17 sati
Premijer Mađarske Peter Mađar izjavio je na sastanku sa generalnim sekretarom NATO-a Markom Ruteom da Budimpešta neće slati oružje niti vojnu opremu Ukrajini. - Obavestio sam generalnog sekretara da Mađarska neće slati nikakvo oružje niti vojnu opremu -… »
Mađarska presekla - "nećemo slati oružje Ukrajini"

Mađarska presekla - "nećemo slati oružje Ukrajini"

B92 pre 17 sati
Premijer Mađarske Peter Mađar izjavio je na sastanku sa generalnim sekretarom NATO-a Markom Ruteom da Budimpešta neće slati oružje niti vojnu opremu Ukrajini. "Obavestio sam generalnog sekretara da Mađarska neće slati nikakvo oružje niti vojnu opremu"… »
Mađar posle sastanka sa Ruteom: Mađarska neće slati oružje Ukrajini

Mađar posle sastanka sa Ruteom: Mađarska neće slati oružje Ukrajini

Večernje novosti pre 18 sati
MAĐARSKI premijer Peter Mađar izjavio je na sastanku sa generalnim sekretarom NATO-a Markom Ruteom da Budimpešta neće slati oružje niti vojnu opremu Ukrajini, prenosi agencija RIA Novosti. Foto: AP Photo/Darko Bandic - Obavestio sam generalnog sekretara… »
Mađar u Briselu: Budimpešta neće snabdevati Ukrajinu oružjem

Mađar u Briselu: Budimpešta neće snabdevati Ukrajinu oružjem

Sputnik pre 19 sati
Mađarski premijer Peter Mađar rekao je na sastanku sa generalnim sekretarom NATO-a Markom Ruteom da Budimpešta neće snabdevati Ukrajinu oružjem. Pored toga, on je na sastanku kazao Ruteu da će Mađarska ponovo biti pouzdan partner NATO-a. Prema rečima… »

Vesti dana »