Povezane vesti

Paskval: "Kad se Valensija plasirala F4, znao sam da moram da odem iz Barselone"

Paskval: "Kad se Valensija plasirala F4, znao sam da moram da odem iz Barselone"

B92 pre 24 sata
Ćavi Paskval je dao oproštajnu izjavu po odlasku iz Barselone. Španski trener je održao konferenciju za medije i otkrio razloge zbog kojih je odlučio da napusti Blaugranu, naglasivši da nema nikakav problem sa upravom kluba. "Želim da objasnim tok… »
Zašto ide Ćavi Paskval: "Mnogo sam patio"

Zašto ide Ćavi Paskval: "Mnogo sam patio"

Sportske.net pre 1 dan
Trener košarkaša Barselone Ćavi Paskval saopštio je danas da će na kraju sezone napustiti klub, objasnivši da je odluku doneo zbog velikog psihološkog i emotivnog pritiska koji je osećao tokom drugog mandata na klupi katalonskog tima. Na konferenciji za… »
"Mnogo patim, moram da idem": Ćavi Paskval održao oproštajnu konferenciju u Barseloni, demantovao sve glasine

"Mnogo patim, moram da idem": Ćavi Paskval održao oproštajnu konferenciju u Barseloni, demantovao sve glasine

Mondo pre 1 dan
Španski stručnjak Ćavi Paskval održao je oproštajnu konferenciju u Barseloni. Posle nedelja spekulacija o njegovom odlasku, otkrio je razloge prekida drugog mandata na klupi katalonskog giganta. Prema njegovim rečima, nije bilo nikakvog sukoba sa… »

Vesti dana »