Povezane vesti
"Saznala sam šta se dogodilo prethodni dan": Kristina završila sa Kristijanom: "Ponižava se, smatram da..."
Telegraf 28.05.2026
Bivša zadrugarka Kristina Spalević stavila je tačku na priče o pomirenju sa Kristijanom Golubovićem. Kristina je istakla da nije pružila novu šansu njihovoj ljubavi. - Naša priča je dokazala po 1000. put da ljudi čitaju samo naslove, a ne vesti! Moj… »
"Stvari koje sam saznala stavile su pečat..." Prvo oglašavanje Kristine Spalević nakon priče o pomirenju sa Kristijanom: Više…
Kurir 28.05.2026
Danima unazad na društvenim mrežama piše se da je došlo do pomirenja između Kristine Spalević i Kristijana Golubovića, otkako su zajedno bili u Crnoj Gori kako bi kristili sinove pod Ostrogom. Tim povodom se oglasila bivša rijaliti učesnica, koja je… »
Vesti dana »
"Probudili su me majka i brat, izgorećemo!" Tanasijević očajan zbog požara: "Približio se kući"
Telegraf pre 24 satajoš 74 povezane
(FOTO) Vučić priredio večeru Zelenskom: "Počeli bilateralni razgovori"
N1 Info pre 1 satjoš 80 povezanih
Puca jedinstvo EU: Španija uvodi granične kontrole prema Italiji, zaoštrava spor oko migrantske krize
Telegraf pre 24 satajoš 27 povezanih
Rajaner ukida sve letove iz Niša zbog problema sa snabdevanjem gorivom
Naslovi.ai pre 4 satijoš 52 povezane
Hrvatska udruženja podnela prijavu zbog sumnje na podsticanje mržnje tokom obeležavanja "Oluje" u Kninu
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 29 povezanih