Povezane vesti
"Prvo pomislim na decu i šta mi je neraščišćeno u životu": Naša glumica o trenutku kada je saznala da ima kancer
Nova pre 19 sati
Glumica Mina Lazarević otvoreno je govorila o jednom od najtežih perioda u svom životu, kada joj je dijagnostikovan karcinom štitne žlezde. U tom periodu suočavala se i sa brojnim privatnim problemima – finansijskim poteškoćama, kreditom i razvodom, a… »
"Kad sam saznala da je maligno, sela sam u auto i plakala." Naša glumica o borbi sa karcinomom: "Idemo dalje."
Telegraf pre 21 sat
Glumica Mina Lazarević veoma iskreno je govorila o najtežem periodu svog života, kada joj je dijagnostikovan karcinom štitne žlezde. U isto vreme prolazila je kroz finansijske probleme, kredit i razvod, a sav stres ostavio je ozbiljne posledice na njeno… »
"Kada sam saznala da je maligno, sela sam u kola i plakala" Mina Lazarević pobedila karcinom: "Pomislila sam na decu i šta…
Blic pre 23 sata
Otvoreno je razgovarala sa svojom decom o bolesti, smatrajući da je važno objasniti kroz šta prolazi, ali bez nepotrebnog opterećivanja detaljima. Nakon uklanjanja štitne žlezde imala je problema sa glasom, ali nije odustajala od svoje glumačke i pevačke… »
Vesti dana »
Apsolutno 1. favorit za pehar RG posle ispadanja Đokovića prošao dalje, najveći maler tenisa ima šansu života
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih
Skup zbog bilborda koji ugrožava ptice: Zborovi podneli krivičnu prijavu, pozvali policiju i vatrogasce
Danas pre 6 satijoš 1 povezana