Povezane vesti
"Prvo pomislim na decu i šta mi je neraščišćeno u životu": Naša glumica o trenutku kada je saznala da ima kancer
Nova 29.05.2026
Glumica Mina Lazarević otvoreno je govorila o jednom od najtežih perioda u svom životu, kada joj je dijagnostikovan karcinom štitne žlezde. U tom periodu suočavala se i sa brojnim privatnim problemima – finansijskim poteškoćama, kreditom i razvodom, a… »
"Kad sam saznala da je maligno, sela sam u auto i plakala." Naša glumica o borbi sa karcinomom: "Idemo dalje."
Telegraf 29.05.2026
Glumica Mina Lazarević veoma iskreno je govorila o najtežem periodu svog života, kada joj je dijagnostikovan karcinom štitne žlezde. U isto vreme prolazila je kroz finansijske probleme, kredit i razvod, a sav stres ostavio je ozbiljne posledice na njeno… »
"Kada sam saznala da je maligno, sela sam u kola i plakala" Mina Lazarević pobedila karcinom: "Pomislila sam na decu i šta…
Blic 29.05.2026
Otvoreno je razgovarala sa svojom decom o bolesti, smatrajući da je važno objasniti kroz šta prolazi, ali bez nepotrebnog opterećivanja detaljima. Nakon uklanjanja štitne žlezde imala je problema sa glasom, ali nije odustajala od svoje glumačke i pevačke… »
Vesti dana »
Zasedao Štab za vanredne situacije zbog istorijski niskog vodostaja Dunava: Dačić naložio hitne mere
Blic pre 7 satijoš 28 povezanih
Razoran zemljotres pogodio južni Japan: Potvrđene žrtve, stotine povređenih i nestali
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 59 povezanih
Brnabić: Završićemo raspravu o Vladi sutra, dok neko ne padne u nesvest
Nedeljnik pre 4 satijoš 61 povezana