Povezane vesti

Šuškalo se da su Dino Rađa i Petar Grašo ljubavnici, manekenka otkrila: "Uhvatila sam ih i završila na psihijatriji"

Šuškalo se da su Dino Rađa i Petar Grašo ljubavnici, manekenka otkrila: "Uhvatila sam ih i završila na psihijatriji"

Mondo pre 15 sati
Bivša manekenka i misica Viktorija Rađa (45) gostovala je u podkastu Dorijana Klarića "Ajmo iskreno" i dotakla se trača kojeg se seti i danas, a kružio je još pre 15 godina. Naime, šuškalo se kako su njen suprug Dino Rađa (55) i pevač Petar Grašo (46)… »
"Od šoka sam se porodila", bivša misica o pričama da su njen muž i Petar Grašo ljubavnici: "On je kriv"

"Od šoka sam se porodila", bivša misica o pričama da su njen muž i Petar Grašo ljubavnici: "On je kriv"

Telegraf pre 15 sati
Bivša manekenka i misica Viktorija Rađa otvoreno je govorila o starim tračevima koji su se više od 15 godina širili javnošću, a koji su uključivali njenog supruga, proslavljenog košarkaša Dina Rađu i pevača Petra Grašu - da su bili više od prijatelja… »
"Porodila sam se od šoka kada sam čula" Fatalna lepotica o šuškanju da su njen muž i Petar Grašo ljubavnici: "Čekali su me…

"Porodila sam se od šoka kada sam čula" Fatalna lepotica o šuškanju da su njen muž i Petar Grašo ljubavnici: "Čekali su me…

Blic pre 17 sati
Priča je kulminirala time da je od prevelikog smeha zbog tračeva Viktoriji pukao vodenjak i ona je prevremeno rodila sina Niku. Medijska prašina oko trača bila je velika, pa su fotoreporteri dežurali na pogrešnim lokacijama misleći da je Viktorija… »
"Uhvatila sam ih i završila na psihijatriji" Šuškalo se da su Dino Rađa i Petar Grašo ljubavnici, manekenku odvezli odmah u…

"Uhvatila sam ih i završila na psihijatriji" Šuškalo se da su Dino Rađa i Petar Grašo ljubavnici, manekenku odvezli odmah u…

Kurir pre 16 sati
Bivša manekenka i misica Viktorija Rađa (45) gostovala je u podkastu Dorijana Klarića "Ajmo iskreno" i dotakla se trača kojeg se rado seti i danas, a kružio je još pre 15 godina. Naime, šuškalo se kako su njen suprug Dino Rađa (55) i pevač Petar Grašo… »

Vesti dana »