Povezane vesti
Šuškalo se da su Dino Rađa i Petar Grašo ljubavnici, manekenka otkrila: "Uhvatila sam ih i završila na psihijatriji"
Mondo pre 15 sati
Bivša manekenka i misica Viktorija Rađa (45) gostovala je u podkastu Dorijana Klarića "Ajmo iskreno" i dotakla se trača kojeg se seti i danas, a kružio je još pre 15 godina. Naime, šuškalo se kako su njen suprug Dino Rađa (55) i pevač Petar Grašo (46)… »
"Od šoka sam se porodila", bivša misica o pričama da su njen muž i Petar Grašo ljubavnici: "On je kriv"
Telegraf pre 15 sati
Bivša manekenka i misica Viktorija Rađa otvoreno je govorila o starim tračevima koji su se više od 15 godina širili javnošću, a koji su uključivali njenog supruga, proslavljenog košarkaša Dina Rađu i pevača Petra Grašu - da su bili više od prijatelja… »
"Porodila sam se od šoka kada sam čula" Fatalna lepotica o šuškanju da su njen muž i Petar Grašo ljubavnici: "Čekali su me…
Blic pre 17 sati
Priča je kulminirala time da je od prevelikog smeha zbog tračeva Viktoriji pukao vodenjak i ona je prevremeno rodila sina Niku. Medijska prašina oko trača bila je velika, pa su fotoreporteri dežurali na pogrešnim lokacijama misleći da je Viktorija… »
"Uhvatila sam ih i završila na psihijatriji" Šuškalo se da su Dino Rađa i Petar Grašo ljubavnici, manekenku odvezli odmah u…
Kurir pre 16 sati
Bivša manekenka i misica Viktorija Rađa (45) gostovala je u podkastu Dorijana Klarića "Ajmo iskreno" i dotakla se trača kojeg se rado seti i danas, a kružio je još pre 15 godina. Naime, šuškalo se kako su njen suprug Dino Rađa (55) i pevač Petar Grašo… »
Vesti dana »
Novak posle poraza: Čestitke Fonseki – ponosan sam na mentalitet vuka
Sputnik pre 1 danjoš 75 povezanih
Vasiljević: "Na trenažnom letu se srušio helikopter"; "Piloti nemaju ozbiljnije povrede"
B92 pre 4 satijoš 44 povezane
Dačić: Uhapsiti one koji brukaju policiju, ne bacati ljagu na poštene policajce (video)
Blic pre 3 satajoš 37 povezanih
Jovanović: U drugom poluvremenu smo bili čvršći i znali šta želimo u napadu
Radio sto plus pre 2 satajoš 57 povezanih