Povezane vesti
Šuškalo se da su Dino Rađa i Petar Grašo ljubavnici, manekenka otkrila: "Uhvatila sam ih i završila na psihijatriji"
Mondo pre 29 dana
Bivša manekenka i misica Viktorija Rađa (45) gostovala je u podkastu Dorijana Klarića "Ajmo iskreno" i dotakla se trača kojeg se seti i danas, a kružio je još pre 15 godina. Naime, šuškalo se kako su njen suprug Dino Rađa (55) i pevač Petar Grašo (46)… »
"Od šoka sam se porodila", bivša misica o pričama da su njen muž i Petar Grašo ljubavnici: "On je kriv"
Telegraf pre 29 dana
Bivša manekenka i misica Viktorija Rađa otvoreno je govorila o starim tračevima koji su se više od 15 godina širili javnošću, a koji su uključivali njenog supruga, proslavljenog košarkaša Dina Rađu i pevača Petra Grašu - da su bili više od prijatelja… »
"Porodila sam se od šoka kada sam čula" Fatalna lepotica o šuškanju da su njen muž i Petar Grašo ljubavnici: "Čekali su me…
Blic pre 29 dana
Priča je kulminirala time da je od prevelikog smeha zbog tračeva Viktoriji pukao vodenjak i ona je prevremeno rodila sina Niku. Medijska prašina oko trača bila je velika, pa su fotoreporteri dežurali na pogrešnim lokacijama misleći da je Viktorija… »
"Uhvatila sam ih i završila na psihijatriji" Šuškalo se da su Dino Rađa i Petar Grašo ljubavnici, manekenku odvezli odmah u…
Kurir pre 29 dana
Bivša manekenka i misica Viktorija Rađa (45) gostovala je u podkastu Dorijana Klarića "Ajmo iskreno" i dotakla se trača kojeg se rado seti i danas, a kružio je još pre 15 godina. Naime, šuškalo se kako su njen suprug Dino Rađa (55) i pevač Petar Grašo… »
Vesti dana »
Skup SNS u Beogradu "Srbija jedna porodica": Vučić objavio ime liste i najavio - "biću predsednik još nekoliko nedelja"
NIN pre 13 minutajoš 102 povezane
Dramatičan porast broja žrtava zemljotresa u Venecueli: "Svako spasavanje je čudo!"
Telegraf pre 18 minutajoš 37 povezanih
Usijala se Srbija: Evo koji je grad danas bio najtopliji, RHMZ najavljuje još gore
Dnevnik pre 2 satajoš 51 povezana
Otvorena deonica auto-puta do Adrana, a poznata je i cena putarine
Ozon press pre 2 satajoš 34 povezane
Generalni sekretar Hezbolaha odbacio okvirni sporazum Izraela i Libana
Serbian News Media pre 1 satjoš 75 povezanih