Povezane vesti
Član Predsedništva SPS: Socijalisti na predstojeće izbore ne bi trebalo da izađu u koaliciji sa SNS
NIN pre 10 sati
Član Predsedništva vladajuće Socijalističke partije Srbije (SPS) Goran Trivan ocenio je da SPS na predstojeće izbore ne bi trebalo da izađe u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom (SNS). On je za list Danas kazao da je SPS započela pripreme za kongres… »
Trivan: Socijalisti na predstojeće izbore ne bi trebalo da izađu u koaliciji sa SNS-om
Radio 021 pre 11 sati
Član Predsedništva vladajuće Socijalističke partije Srbije (SPS) Goran Trivan ocenio je da SPS na predstojeće izbore ne bi trebalo da izađe u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom (SNS). On je za list Danas kazao da je SPS započeo pripreme za kongres… »
Trivan: Socijalisti na predstojeće izbore ne bi trebalo da izađu u koaliciji sa SNS-om
N1 Info pre 11 sati
Član Predsedništva vladajuće Socijalističke partije Srbije (SPS) Goran Trivan ocenio je da SPS na predstojeće izbore ne bi trebalo da izađe u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom (SNS). On je za list Danas kazao da je SPS započela pripreme za kongres… »
Trivan (SPS): Socijalisti na predstojeće izbore ne bi trebalo da izađu u koaliciji sa SNS-om
Beta pre 11 sati
Član Predsedništva vladajuće Socijalističke partije Srbije (SPS) Goran Trivan ocenio je da SPS na predstojeće izbore ne bi trebalo da izađe u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom (SNS) On je za list Danas kazao da je SPS započela pripreme za kongres… »
Trivan (SPS): Socijalisti na predstojeće izbore ne bi trebalo da izađu u koaliciji sa SNS-om
Serbian News Media pre 11 sati
On je za list Danas kazao da je SPS započela pripreme za kongres koji bi trebalo da se održi pred parlamentarne izbore. „Kada će to tačno da se dogodi ne znam, ali znam da na predstojeće izbore SPS ne bi trebalo da ide u koaliciji sa naprednjacima“… »
Pravo u centar pre 11 sati
On je za list Danas kazao da je SPS započela pripreme za kongres koji bi trebalo da se održi pred parlamentarne izbore. „Kada će to tačno da se dogodi ne znam, ali znam da na predstojeće izbore SPS ne bi trebalo da ide u koaliciji sa naprednjacima“… »
Radio sto plus pre 11 sati
On je za list Danas kazao da je SPS započela pripreme za kongres koji bi trebalo da se održi pred parlamentarne izbore. “Kada će to tačno da se dogodi ne znam, ali znam da na predstojeće izbore SPS ne bi trebalo da ide u koaliciji sa naprednjacima”… »
Trivan: SPS treba da ide samostalno na izbore
Vreme pre 13 sati
Funckioner SPS- Goran Trivan poručio da ta stranka ne bi trebalo da bude u koaliciji sa SNS na sledećim parlamentarnim izbora. Član Predsedništva SPS Goran Trivan izjavio je da je ta partija započela pripreme za kongres koji bi trebalo da se održi pred… »
"SPS bez SNS na vanrednim parlamentarnim izborima"
Nova pre 12 sati
Socijalistička partija Srbije (SPS) ne bi trebalo da na predstojeće parlamentarne izbore ide sa Srpskom naprednom strankom (SNS), a da li će u koaliciju ponovo ući, treba odlučiti nakon izbora, rekao je za današnji broj lista Danas član predsedništva SPS… »
INTERVJU Goran Trivan: Dugo imamo razlike u partiji, a iskoraci Ružića nisu plan SPS
Danas pre 15 sati
Socijalistička partija Srbije započela je pripreme za kongres koji bi trebalo da se održi pred palamentarne izbore. Kada će to tačno da se dogodi ne znam, ali znam da na predstojeće izbore SPS ne bi trebalo da ide u koaliciji sa naprednjacima. To za SPS… »
Vesti dana »
Skupštinski odbor usvojio izveštaje o radu MUP-a i stanju bezbednosti u Srbiji
Danas pre 6 satijoš 37 povezanih
Ozmo: Fonseka kao nekad Vavrinka, ni Novak nije mogao da veruje!
Sport klub pre 36 minutajoš 51 povezana
Vasiljević na Odboru potvrdio da se srušio trenažni helikopter, istražuje se uzrok
RTS pre 1 minutjoš 44 povezane
Manjinski akcionari Vijesti: Nismo konsultovani, prodaja nije obavljena, kako tvrdi Junajted grupa
Nedeljnik pre 3 satajoš 31 povezana