Povezane vesti

"Postoji taj lobi": Pevač otkrio da više ne nastupa u Srbiji, pa progovorio javno o razlozima i šokirao

"Postoji taj lobi": Pevač otkrio da više ne nastupa u Srbiji, pa progovorio javno o razlozima i šokirao

Mondo pre 12 sati
Pevač Goran Žižak (57), mnogo poznatiji pod umetničkim imenom DJ Krmak, oduvek je privlačio ogromnu pažnju javnosti svojim specifičnim imidžom i neobičnom frizurom. Iako malo ko zna njegovo pravo ime, kao i to da je završio čak tri teška fakulteta… »
Uzimao masnu lovu dok su ga kolege ponižavale! Dj Krmak je jedan od najobrazovanijih estadnjaka, pevači bežali od njega

Uzimao masnu lovu dok su ga kolege ponižavale! Dj Krmak je jedan od najobrazovanijih estadnjaka, pevači bežali od njega

Kurir pre 14 sati
Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak, zbog svog imidža, ali i tekstova pesam privlačio je pažnju i izazivao različite reakcije javnosti. Međutim, malo ko zna da je Goran završio čak tri fakulteta. Kako su domaći mediji prenosili ranije, on ima diplome… »
"Bežai su od mene kao da imam tifus" Pevač doneo odluku da ne nastupa više u Srbiji: "Postoje razlozi"

"Bežai su od mene kao da imam tifus" Pevač doneo odluku da ne nastupa više u Srbiji: "Postoje razlozi"

Telegraf pre 14 sati
Pevač Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak, godinama privlači pažnju javnosti svojim specifičnim imidžom i upečatljivim scenskim nastupima. Iako ga publika pamti po neobičnom stilu i energiji, on je svojevremeno otkrio da je doneo odluku da više ne… »
Popularni pevač (57) doneo odluku da više ne nastupa u Srbiji: "Kolege su bežale od mene kao da imam tifus"

Popularni pevač (57) doneo odluku da više ne nastupa u Srbiji: "Kolege su bežale od mene kao da imam tifus"

Blic pre 14 sati
On je doneo odluku da više ne nastupa u Srbiji, ali priznaje da mu domaća publika nedostaje. DJ Krmak govori o negativnim iskustvima sa kolegama sa estrade, ali ističe da veruje u sebe i svoju karijeru. Pevač Goran Žižak (57), mnogo poznatiji pod… »

Vesti dana »