Повезане вести
"Бежали су од мене као да имам тифус", певач донео одлуку да не наступа више у Србији: "Постоје разлози"
Телеграф 29.05.2026
Певач Горан Жижак, познатији као ДЈ Крмак, годинама привлачи пажњу јавности својим специфичним имиџом и упечатљивим сценским наступима. Иако га публика памти по необичном стилу и енергији, он је својевремено открио да је донео… »
"Постоји тај лоби": Певач открио да више не наступа у Србији, па проговорио јавно о разлозима и шокирао
Мондо 29.05.2026
Певач Горан Жижак (57), много познатији под уметничким именом ДЈ Крмак, одувек је привлачио огромну пажњу јавности својим специфичним имиџом и необичном фризуром. Иако мало ко зна његово право име, као и то да је завршио чак… »
Узимао масну лову док су га колеге понижавале! Дј Крмак је један од најобразованијих естадњака, певачи бежали од њега
Курир 29.05.2026
Горан Жижак, познатији као ДЈ Крмак, због свог имиџа, али и текстова песам привлачио је пажњу и изазивао различите реакције јавности. Међутим, мало ко зна да је Горан завршио чак три факултета. Како су домаћи медији преносили… »
Популарни певач (57) донео одлуку да више не наступа у Србији: "Колеге су бежале од мене као да имам тифус"
Блиц 29.05.2026
Он је донео одлуку да више не наступа у Србији, али признаје да му домаћа публика недостаје. ДЈ Крмак говори о негативним искуствима са колегама са естраде, али истиче да верује у себе и своју каријеру. Певач Горан Жижак (57)… »
Вести дана »
Данас сунчано и веома топло, температура до 40 степени
Глас Западне Србије пре 45 минутајош 37 повезаних
Хамас пристао да се разоружа после договора са Трамповим одбором: Колико је одржив
BBC News пре 11 минутајош 29 повезаних
Дунав све плићи: Историјски минимум у Србији, апел да се струја троши рационалније
BBC News пре 31 минутајош 1 повезана
Ужас у Старој Пазови: Из аутомобила прилазио девојчицама и додиривао их, полиција га одмах идентификовала
Телеграф пре 55 минутајош 13 повезаних