Povezane vesti

Naslovne strane za petak, 29. maj 2026. godine

Beta pre 13 sati
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 29. maj 2026, uglavnom sumiraju rezultate višednevne posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kini. ALO - "Oni sanjaju da me ubiju, a ja da dovedem nove fabrike", prenosi list izjavu… »

Serbian News Media pre 13 sati
ALO – „Oni sanjaju da me ubiju, a ja da dovedem nove fabrike“, prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Zapad i Rusija plešu na ivici rata“, piše list. „Reke vernika: Časni pojas u Srbiji do 5. juna“, piše list. BLIC – List prenosi… »

Radio sto plus pre 12 sati
ALO – “Oni sanjaju da me ubiju, a ja da dovedem nove fabrike”, prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. “Zapad i Rusija plešu na ivici rata”, piše list. “Reke vernika: Časni pojas u Srbiji do 5. juna”, piše list. BLIC – List prenosi… »

Pravo u centar pre 13 sati
ALO – „Oni sanjaju da me ubiju, a ja da dovedem nove fabrike“, prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Zapad i Rusija plešu na ivici rata“, piše list. „Reke vernika: Časni pojas u Srbiji do 5. juna“, piše list. BLIC – List prenosi… »

Vesti dana »