Povezane vesti

Natho: "Da bi osetio emociju, moraš da patiš"

Natho: "Da bi osetio emociju, moraš da patiš"

Sportske.net pre 6 sati
Doskorašnji fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je danas da su crno-beli patili poslednjih sedam godina, ali je istakao da će vrlo brzo doći vreme kada će, zajedno sa navijačima, biti najsrećniji na svetu. "U teškim vremenima pokažu se jaki ljudi… »
Natho: Patili smo zajedno, dolazi vreme kad ćemo biti najsrećniji

Natho: Patili smo zajedno, dolazi vreme kad ćemo biti najsrećniji

Sport klub pre 7 sati
Doskorašnji fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je da su crno-beli patili poslednjih sedam godina, ali je istakao da će vrlo brzo doći vreme kada će, zajedno sa navijačima, biti najsrećniji na svetu. „U teškim vremenima pokažu se jaki ljudi. Oni koji… »
"Neću da lažem - patili smo sedam godina!" Natho otvorio dušu na oproštaju: Kada sam njih ugledao, shvatio sam da je stvarno…

"Neću da lažem - patili smo sedam godina!" Natho otvorio dušu na oproštaju: Kada sam njih ugledao, shvatio sam da je stvarno…

Kurir pre 9 sati
Doskorašnji fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je danas da su crno-beli patili poslednjih sedam godina, ali je istakao da će vrlo brzo doći vreme kada će, zajedno sa navijačima, biti najsrećniji na svetu. "U teškim vremenima pokažu se jaki ljudi… »
Natho optimista: Patili smo zajedno, ali doći će vreme kada ćemo biti najsrećniji

Natho optimista: Patili smo zajedno, ali doći će vreme kada ćemo biti najsrećniji

Večernje novosti pre 8 sati
Doskorašnji fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je danas da su crno-beli patili poslednjih sedam godina, ali je istakao da će vrlo brzo doći vreme kada će, zajedno sa navijačima, biti najsrećniji na svetu. FOTO: FK Partizan "U teškim vremenima pokažu… »
Natho: Patili smo zajedno, ali doći će vreme kada ćemo biti najsrećniji

Natho: Patili smo zajedno, ali doći će vreme kada ćemo biti najsrećniji

Radio sto plus pre 9 sati
“U teškim vremenima pokažu se jaki ljudi. Oni koji stoje i bore se za ono u šta veruju i što vole. Postoje i ljudi koji kada dođe uspeh skaču i slave, ali da bi razumeo uspeh i da bi osetio emociju uspeha prvo moraš da patiš. I patili smo, sedam godina… »

Vesti dana »