Povezane vesti
"Moje pozorište" na 71. Sterijinom pozorju u Novom Sadu
Newsmax Balkans 29.05.2026
Predstava Ateljea 212 "Moje pozorište", autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. Dan kasnije, u utorak, 2. juna, na Pozorju će biti… »
Moje pozorište na 71. Sterijinom pozorju u Novom Sadu
NIN 29.05.2026
Predstava Ateljea 212 „Moje pozorište“, autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna na Pozorju će biće predstavljeno i novo… »
Nedeljnik 29.05.2026
Predstava Ateljea 212 „Moje pozorište“, autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna na Pozorju će biće predstavljeno i novo… »
Vreme 29.05.2026
Predstava Ateljea 212 „Moje pozorište“, autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna, na Pozorju će biti predstavljeno i… »
B92 29.05.2026
Predstava Ateljea 212 "Moje pozorište", autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna na Pozorju će biće predstavljeno i novo… »
Predstava "Moje pozorište" na 71. Sterijinom pozorju u Novom Sadu
Telegraf 29.05.2026
Predstava Ateljea 212 "Moje pozorište", autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna na Pozorju će biće predstavljeno i novo… »
Vesti dana »
SKUP BROJ 3 održan u Kragujevcu: Dočekani biciklisti "Čuvari Ustava", predstavljeni kandidati Studentske liste (FOTO)
InfoKG pre 3 satajoš 27 povezanih
Više od pola miliona birača u Srbiji bez upisane adrese, pokazuje analiza RSE
In medija pre 9 satijoš 10 povezanih
SAD i Kina dogovorile smanjenje carina na robu vrednu 30 milijardi dolara
RTS pre 1 satjoš 33 povezane
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Danas pre 6 satijoš 27 povezanih
Stravična eksplozija sravnila zgradu nadomak Akropolja: pronađena tela 6 žrtava, sumnja se da je ovo uzrok tragedije
Mondo pre 6 satijoš 31 povezana