Povezane vesti
"Moje pozorište" na 71. Sterijinom pozorju u Novom Sadu
Newsmax Balkans pre 23 dana
Predstava Ateljea 212 "Moje pozorište", autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. Dan kasnije, u utorak, 2. juna, na Pozorju će biti… »
Moje pozorište na 71. Sterijinom pozorju u Novom Sadu
NIN pre 23 dana
Predstava Ateljea 212 „Moje pozorište“, autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna na Pozorju će biće predstavljeno i novo… »
Nedeljnik pre 23 dana
Predstava Ateljea 212 „Moje pozorište“, autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna na Pozorju će biće predstavljeno i novo… »
Vreme pre 23 dana
Predstava Ateljea 212 „Moje pozorište“, autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna, na Pozorju će biti predstavljeno i… »
B92 pre 23 dana
Predstava Ateljea 212 "Moje pozorište", autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna na Pozorju će biće predstavljeno i novo… »
Predstava "Moje pozorište" na 71. Sterijinom pozorju u Novom Sadu
Telegraf pre 23 dana
Predstava Ateljea 212 "Moje pozorište", autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna na Pozorju će biće predstavljeno i novo… »
Vesti dana »
SAD i Iran se sastali u Švajcarskoj, dok nova pretnja Trumpa ljuti Teheran
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 39 povezanih
Remi Belgije i Irana: Reprezentacije odigrale bez golova u drugom kolu grupe G na Mundijalu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 39 povezanih
Razgovori u Švajcarskoj "na pauzi“ zbog Trampovih pretnji; gotov nacrt dokumenta o izuzećima od embarga za iransku naftu
RTS pre 24 satajoš 103 povezane
Ozbiljne prozivke na račun Marina: „Što ovolike krševe dovodi u Zvezdu?!“
Hot sport pre 16 satijoš 31 povezana
Posle još jednog napada, zahtevi za zaštitu porodice Dinka Gruhonjića
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 15 povezanih