Povezane vesti
"Moje pozorište" na 71. Sterijinom pozorju u Novom Sadu
Newsmax Balkans pre 9 sati
Predstava Ateljea 212 "Moje pozorište", autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. Dan kasnije, u utorak, 2. juna, na Pozorju će biti… »
Moje pozorište na 71. Sterijinom pozorju u Novom Sadu
NIN pre 9 sati
Predstava Ateljea 212 „Moje pozorište“, autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna na Pozorju će biće predstavljeno i novo… »
Nedeljnik pre 11 sati
Predstava Ateljea 212 „Moje pozorište“, autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna na Pozorju će biće predstavljeno i novo… »
Vreme pre 12 sati
Predstava Ateljea 212 „Moje pozorište“, autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna, na Pozorju će biti predstavljeno i… »
B92 pre 12 sati
Predstava Ateljea 212 "Moje pozorište", autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna na Pozorju će biće predstavljeno i novo… »
Predstava "Moje pozorište" na 71. Sterijinom pozorju u Novom Sadu
Telegraf pre 12 sati
Predstava Ateljea 212 "Moje pozorište", autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna na Pozorju će biće predstavljeno i novo… »
Vesti dana »
Vojska Srbije stigla u pomoć Angažovani dodatni kapaciteti za snabdevanje Čačka vodom dovežene dodatne cisterne i veliki rezorvoari
Dnevnik pre 1 satjoš 54 povezane
Dačić: Uskoro pred poslanicima zakon o unutrašnjim poslovima koji zamenjuje dosadašnji
Euronews pre 4 satijoš 37 povezanih
(Video) Dragan Vasiljević: Tokom obuke se srušio helikopter MUP-a, piloti nemaju ozbiljnije povrede
Blic pre 3 satajoš 44 povezane