Povezane vesti

"Moje pozorište" na 71. Sterijinom pozorju u Novom Sadu

"Moje pozorište" na 71. Sterijinom pozorju u Novom Sadu

Newsmax Balkans pre 9 sati
Predstava Ateljea 212 "Moje pozorište", autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. Dan kasnije, u utorak, 2. juna, na Pozorju će biti… »
Moje pozorište na 71. Sterijinom pozorju u Novom Sadu

NIN pre 9 sati
Predstava Ateljea 212 „Moje pozorište“, autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna na Pozorju će biće predstavljeno i novo… »

Nedeljnik pre 11 sati
Predstava Ateljea 212 „Moje pozorište“, autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna na Pozorju će biće predstavljeno i novo… »

Vreme pre 12 sati
Predstava Ateljea 212 „Moje pozorište“, autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna, na Pozorju će biti predstavljeno i… »

B92 pre 12 sati
Predstava Ateljea 212 "Moje pozorište", autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna na Pozorju će biće predstavljeno i novo… »
Predstava "Moje pozorište" na 71. Sterijinom pozorju u Novom Sadu

Predstava "Moje pozorište" na 71. Sterijinom pozorju u Novom Sadu

Telegraf pre 12 sati
Predstava Ateljea 212 "Moje pozorište", autorski projekat Borisa Liješevića, biće izvedena na Sterijinom pozorju u Novom Sadu u zvaničnoj takmičarskoj selekciji u ponedeljak, 1. juna 2026. godine. U utorak, 2. juna na Pozorju će biće predstavljeno i novo… »

Vesti dana »