Povezane vesti
"Oca nisam video 10 godina, prihvatio sam to": Sin slavnog jugoslovenskog muzičara progovorio o njihovom odnosu
Mondo pre 5 sati
Muzičar Dado Topić decenijama je prisutan na regionalnoj muzičkoj sceni, ali o privatnom životu nikada nije govorio previše. Poznato je da se ženio dva puta i da iz oba braka ima po sina, a njegov naslednik Daniel, koji godinama živi u Francuskoj, jednom… »
"Oca nisam video 10 godina": Sin Dada Topića progovorio o njihovom komplikovanom odnosu
Nova pre 8 sati
Daniel, sin Dade Topića koji godinama živi u Francuskoj, govorio je o odnosu sa ocem i otkrio da ga nije video od osme do 18. godine. Muzičar Dado Topić decenijama je prisutan na regionalnoj muzičkoj sceni, ali o privatnom životu nikada nije govorio… »
"Oca nisam video 10 godina, prihvatio sam to": Sin omiljenog jugoslovenskog muzičara progovorio o turbulentnom odnosu
Kurir pre 9 sati
Muzičar Dado Topić decenijama je prisutan na regionalnoj muzičkoj sceni, ali o privatnom životu nikada nije govorio previše. Poznato je da se ženio dva puta i da iz oba braka ima po sina, a njegov naslednik Danie l, koji godinama živi u Francuskoj… »
"Oca nisam video 10 godina, prihvatio sam surovu istinu" Sin našeg muzičara progovorio o roditeljima i životu, malo ko zna da…
Blic pre 9 sati
Dado Topić bio je najbolji tata do moje osme godine, objasnio je Daniel Ponovni susret dogodio se kada ga je pozvao u Hrvatsku Muzičar Dado Topić ženio se dva puta, i iz oba braka ima po sina, a jednom prilikom njegov naslednik Daniel, koji godinama živi… »
Vesti dana »
Skupštinski odbor usvojio izveštaje o radu MUP-a i stanju bezbednosti u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 36 povezanih
N1, Nova i Radar: Uređivačka politika ostaje nezavisna i bez pritisaka
Radio 021 pre 4 satijoš 31 povezana
Neočekivan obrt u Nemačkoj: Nezaposlenost pada, a kriza se ne smiruje
B92 pre 49 minutajoš 36 povezanih